آره 60 گیگ بود دیگه یادم رف چک کنم فشرده اومد یا نه ..
البته یه باگ هایی داره ..
نمایش نسخه قابل چاپ
آره 60 گیگ بود دیگه یادم رف چک کنم فشرده اومد یا نه ..
البته یه باگ هایی داره ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضولی !?؟!
به عنوان تنها طرفدار استاد رضا یزدانی ازت درخواست کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به یه 27 گیگی فشرده یافتم .. :l
rg-mechanics
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم گفتم بیا فوکمو بمک ها شیه اعتراضی داری !?؟!
دکل شی شی استاد رضا یزدانی !?؟!
از در عقب ..
بازیای ویندوز 10 رو نمیشه فشرده...پس منتظر نباش
مگر اینکه رو استیم بدن
باگم نداره خیالت تخت
یه نسخه جدید اومده 5 روز پیشه
همه اپدیتها و دی ال سیارم داره
مثل هلو اجرا میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا خبر دارم ..