(sm179)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm179)
تاثیر گرما بر دوام عقد زوجین(sm2)
داعش کجاست(sm2)
من صبح اینو خوندم ، رفتم جهاد نکاح (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنی مَردی ؟(sm2) آخه دخترا میرن جهاد نکاح(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طنز چیزی حالیت نیستا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازش میپرسن علتش چیه ؟ میگه من چه میدونم ، من چه میدونم (sm2)
به خودت پنالتی زدی ، اسمشو میزاری طنز ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خود پنالتی زدن ، یا کنایه به خود نیز شاخه ای از طنز مدرن میباشد که اعتراض یا حالت هایی از موضوع عمیق را بیان میکند (sm50)نقل قول:
تسلیم (sm119)(sm174)نقل قول:
سرم چندتا کتاب رنگ و رو رفته (sm50)
(sm106)(sm176)نقل قول: