شایان - عروسی
نمایش نسخه قابل چاپ
شایان - عروسی
سلام آقا فرهاد گل.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم های Ismail YK رو کیفیت بالا داری؟
(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام علی اقای گل
خوبی ؟
اره دارم با چه کیفیتی میخوای من حقیقتش البوم هامو از سایت های ترکیه گرفتم ولی واقعا کیفیت دارند .
مرسی داداش، خوبم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خوبی؟
داخل اینترنت اصلا کیفیت خوب موجود نیست.
شما با چه کیفیتی دارید؟
من با کیفیت اصلی 320 دارم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم ممنون
یک نمونه برات میفرستم همین الان خوشت اومد . " چشم "
دمت گرم داداش.نقل قول:
عزیزی (sm10)
مرتضی سرمدی - تو رو دوس دارم
نقل قول:
با تقدیم و احترام :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه داداش.نقل قول:
دمت گرم (sm127)
امکان داره آلبوم هاش رو هر وقت تونستید آپلود کنید و بذارید که بچه های دیگه هم، از این لطف بزرگتون، بهره مند بشند؟
(sm10)
نقل قول:
چشم انشاا... (sm10)
البوم هاش زیادن واقعا . هر کدام خواستید بگید