دوستان هر کی از باغ وحش اومده میخواد تاپیک بزنه
واقعا چی مونده از اون موزیک باران بزرگ
(sm102)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان هر کی از باغ وحش اومده میخواد تاپیک بزنه
واقعا چی مونده از اون موزیک باران بزرگ
(sm102)
فک نکنم خوشت بیاد (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامالا موافقم که نباید هر چی دم دستشون میاد تاپیک کنن ولی این کار در راستای افق برنامه توسعه امیرالمونینه که کاربر جذب کنه از نوع حداکثری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که کنسل کردم محسنو(sm25) ول کن منت هیچکی رو نکش
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرزاد فرومند - نمی دونم پلی شد (sm172)
طلوعِ هر دوسِت دارم با من
غروبِ عاشقانه ها با تو
یکی میون جاده ها گم شد
نمی دونم اون منم یا تو
آلبوم عصر اون روز (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
تایپیکی مثل آلبوم ارجینال کاربر جذب میکنه مگرنه هر عکسی بیاری کپی کنی که کاربر جذب نمیکنه تو فیسبوک واینستاپره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرا هم دارن اکسپت میشن در خواستا زیاده طول میکشه تا همه اکسپت بشن من فکر میکنم پیج دست بهادر
آهنگ پویا بیاتی به نام این روزا اومد
تاپیک کامینگ سون رو یادت رفت (sm2)نقل قول:
کلا دو تا کاربر هستن که تاپیک رو از جای دیگه کپی میکنن اینجا
من که بیخیال شدم ، حالا بهادر یا هر کی که میخواد باشه
سیاست جذب حداکثری امیرالمونیننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن ع مام هم میگفت شلوغش نکنید ، طوری نکنید که مردم فکر کنند طوری شده(sm120) آغا هم چندین بار اشاره داشتند(sm120)