جدا ، فک کردم اسمش تندیسه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جدا ، فک کردم اسمش تندیسه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگ بانوی مجمع هستن ایشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهر میتی ، مینا کومون (sm2)
مثه میتی کومون که با چوبدستش میزد ، ایشون هم با چماق منو میزنه همیشه(sm2)
خواهر کدوم میتی ؟ (sm2)نقل قول:
حقته (sm2)
بسته بخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتی کومون دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسوکه و کایکو و زومبه و سگارو (sm120)
اها (sm2)(sm2)نقل قول:
فرزاد فرومند (sm50)
خوبه ولی اشکالش اینه که خیلی یکنواخته ملودی و اوج نداره آهنگش ! یه چیزی تو مایه های فلاحی میخونه . این طور ملودی ها خز شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی به نیمه آهنگ میرسی خسته میشی
صداش خاطره انگیز بیشتر و الا اهنگ که چیزی نداشت...(sm50)نقل قول:
واسه یکی 2 بار شنیدن و دیگر هیچ (sm50)
راستِش بعضى وقتا رو تردميل گريَم ميگيره از اين مردمانِ بى عشق !! خيلى حسِّ بدیِ !! واقعاً هيچ وقت ، هيچ كس ، هيچ جا باورم نداشته !! اما يادم ميُفته كه اشكاى من قبلاً شعرها و آهنگاى من ميشدن و الآن بايد تبديل شَن به گُل هاى من(sm2)!! پس بازَم جلوشونو ميگيرم تا بعداً از چشماى دشمنام بياد پايين !!! " مردمانِ بى عشق " به زودى .... ! طوفان تو راهِ !!