سر و کله این اصفهونی هم پیدا شد (sm2) 771 (sm2) انگار بوئینگه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
سر و کله این اصفهونی هم پیدا شد (sm2) 771 (sm2) انگار بوئینگه (sm2)
همتون خفه شین ..
همتونم میدایورتم ..
(sm2)
همه جا کشید (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هنوز زنده ای ؟ تو مگه زن و بچه دار نشدی ؟ پس چرا همش اینجایی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی میزارم حسن ختام تمام بحث ها
به کوری چشم تو هنوز زنده ام تا کور شود هر آنکه نتواند دید به تو چه (sm150)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره هم زن دار شدم هم بچه دار به تو چه (sm75)(sm120)
24 ساعته اینجام بازم به تو چه (sm150)(sm120)
خسته از خاطره های کاغذی
تکرار این روزای بی کسی ... (sm50)
فهمیدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاووشی گناه داره ها (sm2)
من هر وقت خر شدم گاو شدم زن گرفتم دیگه نت نمیام (sm120)نقل قول: