این چه حسیه چه حالیه چرا من رو هوام (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
این چه حسیه چه حالیه چرا من رو هوام (sm50)
هر روز پاییزه (sm50)
هر روز بهاره (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسینی الدنیا ...
#راغب علامه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
الان یه جوری شده هرچی فالور کمتر داشته باشه یه هنرمندی کلاسش بیشتره ! حداقل با کسخل هایی مثل ساسی مانکن و تتلو و امثال اینا مقایسه نمیشه (sm120)
جانی برای مرگ
مرگی برای یاد
یادی برای سنگ
این بود زندگی(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهرخ پور میامی فوت کرده پس تو کنسرت کی گیتار هر روز پاییزه رو میزنه
بچه ها فردا نیمه شعبانه ؟
اینم نمود یه ذره محتوای کاراشو تغییر نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مایه های نقابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال(sm173)
ایندفه اتلتیکو دهنمونو سرویس میکنه(sm2)
فینال تمام اسپانیایی(sm50)
چارتار - حضوری اتفاقی ... (sm172)
این دختره، دنیا... ریدم تو قیافش(sm2)
لازمه دوباره حرف استادمو یاداوری کنم: خواستگاری که میرین حتما دختره رو بی ارایش ببینید که بعدا وقتی خواستین ببوسینش با 1 وجب فرورفتگی مواجه نشین(sm2)
چون اهل سکوتم
نه اهل هیاهو
تو تشنه ی تعریفی و من بسته دهانم
پنهان شده در زیر سکوتم هیجانم....
تقصیر ز من نیست
دیوانه ی تو اهل سخن نیست
هر بار دلم خواست تا یک دله باشم
هر بار دلم خواست حرفی زده باشم
دیدم همان لحظه ی گفتن نگرانم
تو تشنه ی تعریفی و من بسته دهانم....
(sm50)
(sm50)
(sm98) عجب سرعت عملی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب باشه بابا تو هم نانشناس بمون و در این ناشناسی بمیر (sm120)
فک می کنم پیجش دست خودش نباشه(sm50)
خوشا دیدار ما در خواب (sm50)
ببندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم یکم تند رفتم (sm25) صبحانه ای در کنار خانم نوش جان نمودم آرام شدم (sm120)
اصن ولش کن چیزی نگم بهتره
زر نزن بابا یه کم مشکوکه ماجرا اسکرین شات های دنیا تو پیج علف گلزار چیکار می کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دقیقا هیچی مشخص نیست چی شده شاید برا فالوور زمان مشخص می کنه که بالاخره موضوع چیه(sm59)
من که نفهمیدم چی تف دادی ولی ببند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون نفهمی بهتره!!!! (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت باش (sm120)نقل قول:
من راحتم شومااا راحت باش(sm70)نقل قول:
خیلی وقته مشخص شده راحتی (sm70) راحت تر باش (sm120)نقل قول:
اعلام وجود می خوای بکنی پسرم(sm70)نقل قول:
ببین تا کجاها رفت (sm120) ول کن بابا جان راحت باش (sm120)نقل قول:
الان دیدم (sm70)
خب مث اینکه چاره ای جز دایورت کردن ندارم دایورت شدی پسرم حالا با خیال راحت بشین تند تند تایپ کن(sm30)نقل قول:
مهدی دیوث الان این چه آوانار مسخره و مضحکیه تو زدی (sm2)نقل قول:
برو عمو جون فالوو بازیتو بکن (sm120) همچنان راحت باش(sm120)نقل قول:
می خوای تو هم دایورت بشی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه نوع فضول یابه(sm2)
(sm30)نقل قول:
دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]