با شرایط فعلی تنها بازیکنی که میتونم جای ژابی متصور بشم، فقط پوگباس... وگرنه امسال لوییز گوستاوو برای کاستیا هم به درد نمیخورن (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
با شرایط فعلی تنها بازیکنی که میتونم جای ژابی متصور بشم، فقط پوگباس... وگرنه امسال لوییز گوستاوو برای کاستیا هم به درد نمیخورن (sm3)
وراتی نزدیکه(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها یادمه... کلا وجودش صلابت میداد به خط میانی تیم... چیزی که بایرن بهش نیاز داشت و بهش هم رسید متاسفانه... ما نیاز به یه بازیکن درجه یک تو اون پست داریم... نه کروس، نه لوکا، نه خدیرا هیچکدوم تو بازیهای بزرگی که فشار رومونه نمیتونن جای ژابی رو پر کنن (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم به درد بازی های بزرگ نمیخوره... برای بقیه بازی ها هم که کروس از بقیه بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن دیشب برای وراتی یا کاوانی مخفیانه مذاکره شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال مثه پارسال زیاد امید ندارم ببینیم چی میشه(sm120) پارسال خدایی غافلگیر شدم چون عنچلوتی بی بخار اومد فک نمیکردم بتونیم خوب باشیم ذوب در مورینیو بودیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مورد دیگه هم اینکه ژابی علاوه بر اینکه تو کارهای دفاعی اقتدار داشت... از همون جا با پاس های استثناییش برای مهاجما بازی سازی می کرد... چیزی که به جز ژابی و پیرلو هیچ بازیکن دیگه ای تو اون پست توی دنیا نداره
رفت دیگه ولش(sm120) دیگه واسه جدایی هیشکی ناراحت نمیشم پوس کلفت شدیم(sm120)
ای جان میشل عجب مصاحبه ای کرده(sm127) کاش 11 تا بازیکن به تعصب میشل داشتیم(sm127)
میشل:”هرگز نمی شود پیراهن رئال را با منچستر عوض کرد”
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشل ، اسطوره رئال معتقد است که جدایی آنخل دی ماریا تاثیری روی این تیم نمی گذارد.
وی گفت :” جدایی دی ماریا هیچ تاثیر منفی نخوهد گذاشت. بازیکن بی نظیری است و بازیکنان بزرگ اگر بخواهند در تیمهای بزرگ بازی می کنند. اگر به خاطر پول جدا شده است حرفی برای گفتن نیست . من حاضر نبودم که رئال را به ازای هیچ دلیلی با یونایتد عوض کنم. در مورد اوزیل هم خیلی ها انتقاد کردند اما اگر خودش خواسته برود جای صحبتی نیست، تاریخ تکرار می شود.”
وی در مورد جدایی ژابی از رئال هم صحبت کرد:” نقش ژابی در رئال داشت کمرنگ می شد. در بایرن فرصت بیشری برای بازی کردن پیدا می کند. او می خوهد نشان دهد که در لیگ های بزرگ می تواند بازی کند. طبیعی بود که بخواهد تغییر ایجاد کند.”.
اگه بازیکن رئال بودم تعصبو بهشون یاد میدادم(sm50)
سکونشینی رئال هم افتخاره(sm50)
اصغر بدون تیم مونده(sm120)
(sm27)
مشکل اینه که این پاسهای بلند خوراک تیم بایرنه... روبن و ریبری استارت بزنن و ژابی تغذیه شون کنه... البته خیلی جای نگرانی نداره چون پپ تلاش می کنه حتی ژابی رو هم مجبور کنه پاس کوتاه بده (sm120)نقل قول:
آدمو برق بگیره، جو نگیره (sm2)نقل قول:
میشل گفته تمام هدفم از ادامه کار مربی گری اینه که یه روز مربی رئال بشم... این سقف آرزوهامه (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی واسش عکسا نمیان مشکل خودشه(sm120)
خطاب به پرز:
ننتو ...
مرتیکه بز دیماریا رو دادی -خامس رو گرفتی
ژابی رو دادی دسته خر گرفتی ؟
اگه گوستاوو اومد بچه ها بیاید هممون تو اوج و با قهرمانی دسیما از رئال خداحافظی کنیم (sm120)
(sm81)
حامد فلاح دیوث نوشته تو جشنی که دیروز برگزار کردن از جاودانی درباره مزدک پرسیدن، گفته مزدک رئالیه (sm77)
(sm2)نقل قول:
سخته حرفم
رسیده وقت رفتن
به یاد اون روزا
که پاس هات داشت
یه گل برتر
حک میکرد
چشم با اشک خیرست به
فردایی که تو زندگیت یه بخش دیگست
من نمیدونم
بهت نمیومد
که خودتو بکشی کنار
از کنار ما تو بری گلم
پرز نخواست بفهمه اینو که من عاشقتم
فهمیدم حق میدم بهتو باشه بخند
به پرز!
واقعا که حق داری بخندی
که پرز رو با رابونا به رگباری ببندی
که بدتر از صد تا گلوله سرب داغه
با تو فکر میکردیم فینال سی اله
تا وقتی بودی تو رئال غم نداشتیم
واسمون تا جایی که تونستی کم نذاشتی
البته پرز خواست بری ایراد از تو نیست
ولی موندن با ما واسه ی تو من بعد ریسکه
دیگه با خاطراته با تو خوشم
پس چون که حتی فکر بی تو بودن کشندس
پرز بذار بگم آخرین سطرمو بخونی
آنخل رفت تا شاید تو قدرشو بدونی(sm2)
با این حال اعتراف می کنم که از جدایی او شگفت زده شدم. فکر می کردم همه چیز در رئال عادی است که جدایی ژابی رخ داد. در هر صورت با کروس و ایارامندی در این منطقه از زمین مشکل نخواهیم داشت
بی بخار ترین مربی دنیا با اختلاف(sm50)
اصلا پرز دنبال همچین آدمی بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار ندارم ولی انچلوتی هم منطقی حرف زده درسته بی بخاره اما بازیکنا هم واقعا فقط به فکر دستمزد بودن(sm25)
صاحبه کامل آنچلوتی پیش از بازی با سوسیداد
کریستیانو:
در کل خوب است اما فردا بازی نخواهد کرد تا با بهترین شرایط جسمانی آماده بازی با اتلتیکو و حضور در چمپیونزلیگ شود. فردا در ترکیب نیست.
مرکادو:
هیچ چیز را نمیتوانم تائید کنم. هنوز فصل نقل و انتقالات تمام نشده و هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد. ما بازیکنان زیادی نداریم اما تیمی با اهداف مختلف هستیم. تا پایان نقل و انتقالات نمیتوانم بگویم کسی را خواهیم خرید یا خیر.
آلونسو:
همه در مورد وی صحبت میکنند. وی به خوبی توضیح داد و گفت که به یک انگیزه جدید نیاز دارد. همه مادریدیسموها به وی احترام میگذارند. برای وی ایده تغییر بسیار دشوار بود. با شخصیتی که آلونسو داشت دشوار بود که به وی بگوییم نمیتوانی بروی. برای وی آرزوی موفقیت میکنم و فکر میکنم که آلونسو فرد مهم در قهرمانی ما بود. ما در آن پست ایارامندی و کروس را داریم که به درد ما خواهد کرد.
ماندن آلونسو:
مشخص است که سوپرایز شدیم. ما از وی مطمئن بودیم اما آلونسو تصمیم دیگری گرفت. سوپرایز شدیم اما برای وی احترام زیادی قائل هستم. وی به خود و رئال مادرید بسیار صادق است.
نفراتی که خبر آمدن آنها به رئال به گوش میرسد:
شاید بعضیها فکر کنند مسئولان این را میخواستند اما ما 5 مهاجم داریم زیرا ایسکو و رودریگز هم میتوانند بازی کنند. نقل و انتقالات تمام نشده پس هر چیزی ممکن است.
آنوئتا:
ما به ورزشگاه بزرگی میرویم. با انگیزه هستیم و میخواهیم بازیهای خانه و خارج از خانه را ببریم. انوئتا زمین دشواری است. میخواهیم ببریم و پیشرفت کنیم.
چطور است که خیلی از بازیکنان مهم میخواهند از باشگاه بروند؟
فکر نمیکنم. شرایط این بازیکنان متفاوت بوده است. یک بازیکن دوست نداشته رقابت کند و دیگری شاید برای پول رفته است. وقتی کسی میخواهد برود اجازه خروج میدهم زیرا چه انگیزهای بزرگتر از بازی در بهترین تیم دنیا؟ شرایط هر بازیکن متفاوت است. یکی به همان دلیلی که ژابی رفت از باشگاه میرود و دیگری به خاطر پول و دیگری به خاطر رقابت نکردن. اگر کسی میخواهد برود جلو وی را نمیگیریم.
آیا ایسکو جای رونالدو را میگیرد؟
شاید ایسکو، شاید رونالدو و شاید خدیرا.
رفتن دو بازیکن کلیدی:
آیا شما نگران تعادل تیم هستید؟ من نگران نیستم. ما به زمان نیاز داریم درست مانند سال گذاشته زیرا باید بازیکنان با پست خود خو بگیرند. تعادل تیم مشکلی ندارد. من انتقادات از مربی را درک میکنم اما آنها از قهرمانی ما در چمپیونزلیگ مطمئن نبودند اما ما با جام به خانه برگشتیم. این تیم لیاقت اعتماد به خود را دارد و آن را کسب کرده است. من این بازیکنان را میشناسم و با شخصیت آنها آشنا هستم. این بازیکنان به اعتماد نیاز دارند.
بهترین ترکیب:
من ترکیب خوبی دارم که میخواهد رقابت کند و سه بازیکن عالی به آن اضافه شده است. ترکیب بهبود پیدا کرده است و ما از سال گذشته بهتر کار میکنیم.
تعویض کروس و آلونسو:
پس از خرید کروس ترکیب از نظر کیفی افزایش پیدا کرد. ما با هافبکی قرارداد بستیم که در دسترس بود. پس از آلونسو که ما را سوپرایز کرد با ایارامندی و کروس به کار خود ادامه میدهیم.
صحبتهایی در مورد خرید فالکائو و نگردو وجود دارد:
آیا این پست نیاز به تقویت شدن دارد؟ من نیازی احساس نمیکنم. بازار اول سپتامبر بسته میشود و تا آن روز هر چیزی ممکن است. ما به بازیکنی در آنجا نیاز نداریم. اگر ترکیب با خرید یک بازیکن بهبود پیدا کرد، رقابتی تر خواهد شد.
انتقالات:
تصمیمات با هم گرفته شده است. تصمیمات نظر جمع است. من عادت دارم که مشورت کنم و در مادرید هم به آن عادت کرده ام. در پایان این رئال است که جامها را میبرد.
(sm50)
عمر مومانی در جدیدترین کاریکاتورش برای سایت گل به فروش ژابی آلونسو و آنخل دی ماریا و شباهت آن با فروش کلود ماکله له اشاره دارد.(sm81)
منظورش اینه(sm29)
یکی واسه پول رفت (دی ماریا) یکی واسه ترس از رقابت (اوزیل) دیگری واسه نداشتن انگیزه(آلونسو)(sm120)
لئوناردو ژاردیم، سرمربی موناکو، در ابتدا او را در فهرست 19 نفره تیمش برای این دیدار قرار داده بود اما سپس نام فالکائو از این فهرست حذف شد
رادامل فالکائو، ستاره کلمبیایی موناکو، در فهرست تیمش برای دیدار امشب مقابل لیل، قرار نگرفت تا شایعه جدایی اش از این باشگاه قوت بگیرد.
لئوناردو ژاردیم، سرمربی موناکو، در ابتدا او را در فهرست 19 نفره تیمش برای این دیدار قرار داده بود اما سپس نام فالکائو از این فهرست حذف شد؛ اتفاقی که با توجه به آمادگی و گلزنی در دیدار هفته گذشته، تعجب برانگیز بود.
فالکائو که مورد توجه باشگاه های یوونتوس و رئال قرار دارد، در نیم فصل دوم فصل گذشته، به دلیل آسیب دیدگی دور از میادین بود اما در هفته های اخیر به میادین برگشت و دیدارهای موناکو در فصل جدید لوشامپیونا به میدان رفت.
در چند روز اخیر خبری مبنی بر مصدومیت دوباره او منتشر نشد و به همین دلیل، بیرون ماندن او از فهرست موناکو، می تواند به معنای جدایی احتمالی اش از این باشگاه فرانسوی باشد.گفته می شود ممکن است فالکائو در این فصل به طور قرضی راهی یک باشگاه دیگر شود و فصل آینده، قراردادش را دائمی کند.
همه جا همینه ....کی به فکر دستمزدش نی؟نقل قول:
بحث یه قرون و دوزار نی ....عشق وقتیه که اونا 8 تا بدن ما 7 تا بگیم به خاطر عشقش باید بمونه
نه 8 تا و 3.5 بعد هم یه طوری رفتار کنن انگار مهم نی...
این رفتاری که با مثلا دیماریا کردن با ایارا هم می کردن میرفت
یه باره دیگه به کینگ ایارا توهین کنی خشتکتو جر میدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیتی 5 تا مهاجم داره دیوث(sm3)
ژابی تو لباس بایرن همین الان شبکه ورزش(sm98)
حالم بهم خورد(sm3)
تایر مونیخ دست کمی از غارسا نداره(sm3)
فالکائو اومد(sm118)
به گزارش AS، ساعت 19:07 دقیقه امروز به وقت اسپانیا در اکانت رسمی توئیتر رادامل فالکائو اتفاق جالبی افتاد.
در آن ساعت توئیتی نوشته شد که مضمون آن چنین بود: "رویا به حقیقت پیوست، هالا مادرید!"
لازم به ذکر است چند دقیقه بعد بلافاصله این توئیت از اکانت فالکائو پاک شد. به نظر می سد انتقال ستاره کلمبیایی به رئال مادرید را باید تقریبا فطعی دانست.
خوبه(sm51)نقل قول: