چرا اینجوری میکنین آخه
هر کس میاد نظرشو میگه میره
یکی خوشش میاد ، یکی نمیاد
حالا هی نقل بگیرین از هم و نظرتونو دیکته کنین به هم !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا اینجوری میکنین آخه
هر کس میاد نظرشو میگه میره
یکی خوشش میاد ، یکی نمیاد
حالا هی نقل بگیرین از هم و نظرتونو دیکته کنین به هم !!!
آقا شما که میگی چرا هنوز آهنگ نیومده نظر دادی !!! پست های بعدی منو هم میخوندی !!! گفتم که دقیقاآ از ساعت 6 و 38 دقیقه یعنی 40 دقیقه قبل از اومدن آهنگ داشتم گوش میدادم و مدام پلی میشد و اومدم نظرمو گفتم !!! هنوز هم میگم شادمهر نباید این اهنگو میخوند !! یه کار متوسط بود به نظرم ! واقعاآ چرا الکی هر چی که به ذهنمون میرسه میگیم
تقریبا میشه گفت این کار شادمهر ضعیف بود بعضیا از رو احساسی که به شادمهر دارن میگن خوبه این آهنگ .ولی واقیعتو نگا کنی خوب نیسسسس!!
از کارشناسان بسیار بلد موسیقی ممنونیم... اخه استاد شادمهر تو این سطح انقد ضعیفه که تو میکس و مسترش ضعف باشه خودش نفهمه اون موقع شما بفهمی؟ این که صدا میره زیره موزیک و تو چه خواب هایی هم کرد ....شما برو به همون خواننده ی خاص خودتو گوش کن موسیقی سلیسقه ایه ..دست هم از مقایسه بردارین پیکان وانت و با فراری مقایسه نمیکنن....به شخصه امیدوارم شادمهر تو همین فضا بمونه ..
خیـــــــــــلـــی خوووبـ یااااشـــ (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
تووو کـــه مـــی دوونســــتـــی چــــــــــرااا مــوووندی پیـــشــــــم ؟؟؟ (sm93)(sm93)(sm93)(sm93)
مگه تو این دنیا چند نفرر شکلِ توان ؟؟ (sm54)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
خوب آقایون کارشناس خوبند؟ شادمهر میخکاد بیاد طبق نظر شما کار کنه آخه شادمهر ک آهنگسازی بلد نیست شماها استادید...بابا برید جمش کنید بساطتونو هروقت شادمهر ی آهنگ میخونه بساط همینه چون داره چشم دشمناشو درمیاره..شما برو همون چاووشیتو گوش بده..طرف ی پست داده اونم فقط میخواسته شادمهرو بکوبه نمونشو تو همین صفحه داریم..راستی اون طرفدار چاووشی ک میخواست تحریر بزنه کجاست..خخخخ برید جمش کنید
عالی اما شلوغ
همین(sm127)
خیلی خوب بود فقط تنظیم میتونست بهتر باشه.به طرفداراش تبریک میگم.بهترین اهنگ سال تا اینجا
احسان عالی بود من الکی به به چهچه نمیکنم ولی ملودی و وکال محشره منو برد به سال های دور(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه سرگردونی حالمو میدونی(sm74)
انتظار بیشتر بود....اما اینم نمیشه منکر شد که صدای شادمهر فوق العاده ست حالا هرچی بخونه...
با اینکه ایرانی کم گوش میدم اما شادمهر نمیشه گوش نداد...
بعد مدت ها یه آهنگ دلنشین از شادمهر شنیدیم !
آهنگ عالیه خوراکه ماشینه .. (sm118)(sm118)
فربد جان ببین موسیقی کاملاّ سلیقه ایه . منم از کارهای الکترونیک زیاد خوشم نمیاد ! نظر شما کاملاّ محترم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میبینی منم اومدم نظرمو گفتم هیچ قصد و غرضی نداشتم . از سال 77 دارم شادمهر گوش میدم و خاطرات زیادی هم از شادمهر دارم . حالا این کارش به نظر من خوب نبود و نظرم این بود که نباید میخوند !!! در مورد بقیه خواننده ها هم همینطوریه . مثلاّ سیاوش قمیشی که با آهنگاش زندگی کردم ولی این چند تا سینگل جدیدش اصلاّ خوب نبود و اومدم گفتم . منظور من اینه که نباید از روی تعصب نظر بدیم و ...
من نمیدونم چرا هی میخوایم نظر بهم غالب کنیم
خوب یه سریا مثه من خوششون اومده یه سریا خوششون نیومده یه سریام هستن از سر سوزش کامنت میزارن که مشخصه!
اقاجون خوشت نیومده درست قبوله...باز میاد مگه..از وقتی اهنگ اومده یه سریا هی میاد میگن فلان بوده بیسار بوده
حالا نگاه کنی طرف طی این 1 سال این طرفام نیومده بوده
هر چی بود اومد باز خوردش به مرور نشون داده میشه
به قول دوستمون انتقاد خیلی خوبه ولی تخریب از سر سوزش که یه سریا انجام میدن
نمیخوایم یاد بگیریم به نظر هم احترام بزاریم (sm25) ایرانی جماعت همین بوده و هست و خواهد بود
نگاهی کوتاه به معروف:
متفاوت بودن ، راز موفقيت و "حفظ" موفقيت توي بلبشو ي پاپ ايرانه.
و شادمهر كسي هست كه بيماري وسواس عدم خود تكراري داره و به همين دليل بعد از 15 سال هنوز جز صدر نشينان اين شبه ِ صنعت موسيقي پاپ در كشور ماست.
راحت ترين كار ممكن براي شادمهر همون چيزيه كه همه ازش ميخوان يعني تكرار خودش! ولي شادمهر خودش رو به چالش ميكشه حالا ميخواد مخاطب خوشش بياد يا پس بزنه.
و جالب اينجاست اكثرا بعد از مدتي همين كارهاي جديد به خاطرات قبلي سنجاق ميشه و موقع انتشار اثر بعدي همه ميگن مثل قبلي بخون! به نقل از خانوم مونابرزویی شادمهر به دنبال مخاطب نمیره و این مخاطب هست که شادمهرو دنبال میکنه!!!
#معروف با اين كه انتقاد بهش وارده موسيقي مدرن و خلاقانه اي داره.
ملودي متفاوت به همراه تحرير هاي نو و بكري كه ميزنه هم كار رو شنيدني تر كرده.
قطعا خيلي از موزيسن هاي پاپ ايران روي موجي كه اين آهنگ ايجاد ميكنه سوار ميشن.(همون جوري كه روي كارهاي قبلي شادمهر اين اتفاق افتاد)
آشنايي شادمهر با آرون يكي از بهترين اتفاقات موسيقي ما ميتونه بشه/ آرون مكمل خوبي براي وجه هاي متفاوت آهنگسازي شادمهر در سبك هاي مدرن هست.
از لحن شادمهر هم بگذريم كه توي بيان اين قسمت ها (تو كه ميدونستــــي!!!) و (ديگه صبـــــــــر نميكنم) و (چند نفر شكل توئن) غوغــــــــــــــــــــــ ـــــا كرده.
ميكس كار فكر شده است ولي به نظر من ضعيفه يعني در مواجه با مخاطبي كه گوشش آشنا به اين نوع ميكس نيست مشكل ايجاد ميكنه.
البته توصيه ميكنم حتما آهنگ رو با كيفيت 320 اصلي گوش كنيد چون با كيفيت آهنگ ويدئو تفاوت داره.
برگ برنده ي اين كار ترجيع بنده مناسبش ِ(نسبت به فضاي آهنگ) كه به نظرم خيلي گل ميكنه.
موزيك ويدئو يك شاهكار به تمام معناست در ماركت ايراني(حالا بعدا مفصل راجع بهش ميگم) و فينال خاص قضيه هم كه ديگه تير خلاص ميزنه به دل هواداراي شادمهر
#معروف چندين پله از حالم عوض ميشه و رابطه جلوتر و بهتره و يادمون نره اين دو كاري كه گفتم جز هيت هاي سال انتشارشون بودن.
#معروف پيش درامد خوب براي آلبوميه كه در راهه... يك كارِ متفاوت در سبك پاپ كه ميتونه خوراك جوونايي با انواع سلیقه ها باشه.
دوستاني هم كه تو مسافر-دهاتي-تقدير-انتخاب موندن ميتونن با پلي كردن اون آلبومها نياز خودشون رو برطرف كنن / واپس گرا ها هيچ موقع همسفر خوبي براي شادمهر نبودن و نيستن
ضمنا: ماشين خور ِ اين آهنگ بسيار ملس و دلچسب و دلرباست: توصيه ميشه !
یعنی اگه شادمهر نباشه موسیقی پاپمون کلا تعظیله بخدا !
ادم دلش به حال حميد عسكري ميسوزه (sm172)
طرفداراي شادمهر فيسبوكش رو صاف كردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما بعد مدت ها تحریرای شادمهر مثل قبل بود(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو کسی میتونه لینک مستقیم بده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر یه سوال در مورد هاست دارم بلدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 گیگ ترافیک که فقط عکس های پست سایت رو بالا بیاره جوابگوی چند بازدیده
فقط عکسای پست ها یعنی ترافیک خود سایت و قالب و اینا نیست فقط بارگزاری تصویر پست
میانگین حجم هر تصویر 16 کیلوبایت
بعضی انتقادا واقعا دیگه انتقاد نیست و از روی سوزشه...خدایی این آهنگ اگه بخوای در سطح خود شادمهر بسنجی یه کار معمولی واسه شادمهر حساب میشه ولی همین کار متوسطش از خیلی کارای خیلیا از خواننده هامون چه داخلیا چه خارجیا یه سرو گردن بالاتر و بهتره...حداقل تا چندوقت میشه بزاریش رو تکرار و پلی کنی و این خودش یعنی یه آهنگ خیلی خوب بودن ولی اگه میگیم معمولیه واسه اینه که شادمهر خیلی کار بهتر از این داشته و خیلی کار ازین بهترم خواهد داشت...
بعضی انتقادا یادمه که موقع "آینده" بود و همه میگفتن شادمهر چیه این خونده اما حالا میگن جزه بهترین کارای شادمهره..پس زیاد به این نظرا که میگن ضعیفترین اثر شادمهر بود و باز بعضیا میان میگن چیزی به شادمهر اضافه نشد و من میتونم فلان تحریرو بهتر از شادمهر بزنمو که توجه نکنین چون اگه کسی میتونس اولین نفراش مقلداش بودن که نمتونن تحریراشو بزنن...این عده هم فقط میان که موج سواری کنن!! بعد از هر آهنگ شادمهر یادم میاد میومدن و واسش ابراز تاسف میکردن و خنده دار بود..حتی یادمه بعد از "حالم عوض میشه" که اومده بود همه میگفتن اون چه تنظیمیه و اون چه آهنگیه و فلان ولی دیدیم که حالا نظراتشون برگشته و میگن اثر انقلابی بود و فلان...خوبه همیشه تعادلو حفظ کنیم که نه از اونور بوم بیفتیم نه از اینور...حالم عوض میشه یادمه مرداد 90 اومد..دانلودش که کردم یعنی مو به تنم سیخ شد با اون اوجایی که داشت ولی یه سری میگفتن این چیه خونده شادمهر و تنظیمش افتضاست با اینکه خیلی ام تنظیمش خوب و بجا بود....معروفم یه سر و گردن از خیلی کارای بعضیا بهتره ولی اگه مقایسه میکنیم با کارای خوده شادمهره که مقایسه میشه نه با کارای دیگر دوستان!!(sm50)
سه هزار ای پی یا بازدید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که وراد سایت میشی با رفرش سایت هم ترافیک میره؟
(sm10)نقل قول:
شادمهر عقیلی - معروف (امتیاز در سبک خودش از 10: 10)
سالیان متمادیست که کارهای شادمهر عقیلی را دنبال میکنم.سوای از بحث موسیقایی، همیشه به نکتهای در مورد ایشان فکر میکنم که وجه تمایز آقای عقیلی از سایر موزیسینها یا خوانندههاست.شادمهر عقیلی اهل شو-آف نیست.تن به سلیقهی مخاطبان که اکثراً خواستار تکرار مکرّرات هستند، نمیدهد و کاری را میکند که خودش به آن ایمان دارد و حاضر نیست به هر قیمتی و با هر اکتی اقدام به جذب مخاطب کند.همین دوری گزیدن ایشان از مدیا-جماعت بارزترین مثال برای اثبات این ادّعاست.و مردم میفهمند.مردم قدرت تشخیص دارند و میدانند چه کسی اهل خودنماییست و چه کسی نیست.
حال با انتشار اثر موسیقایی جدید شادمهر عقیلی این فرصت به نگارنده دست داد تا نظرات شخصی خود را بیان کرده و - جدا از هرگونه اغراقی - به تمجید این مسترپیسِ موسیقی عقیم روزهای جاری ایران بپردازد.
ملودی - امتیاز از 10: 10
اگر شما از مخاطبان پیگیر سبکهای هاوس/ترنس/امبینت/آپپلیفتینگ و داباستپ و ... باشید، میدانید که در این ژانرها دست آهنگساز آنچنان باز نیست و باید از قوانین خاص ملودیسازی در فضای این سبکها پیروی کند.چرا که ماهیت آثاری ازیندست بر پایهی تنظیم استوار است و اکثر آثار خوب به ویژه در سبک ترنس اینسترومنتال میباشند.همانطور که در اثری سنّتی نمیتوان از ملودیها و تحریرهای موسیقی راک استفاده کرد و باز هم آن را سنّتی نامید.
امّا چیزی که نگارنده از اثر جدید شادمهر عقیلی برداشت کرده، خلاف این قوانین دستوپاگیر را ثابت کرده و نشان از چیرگی ملودی بر تنظیم دارد.وایبریشنها، تحریرها و چینش نتها کاملاً با هم هارمونی دارند و گامهای بالای ملودی دقیقاً با توجّه به پتانسیل صدای خواننده ساخته شدهاند تا صدا بدل به آلودگیِ صوتیِ گوشخراشی نشود.البته این مسأله اکثراً در آثار شادمهر عقیلی رعایت شده به جز معدود مواردی شاید که آن هم بسیار طبیعیست.مثال: ورژن آلبومِ آهنگ طرفدار که در آن تاحدودی این مسأله رعایت نشده بود.
تنظیم - امیتاز از 10: 10
بنده تا قبل از این کار شناختی از آقای آرون حسینی نداشتم و آثار دیگرشان را نشنیده بودم.امّا این قطعه باعث میشود ازینبهبعد پیگیر کارهای ایشان باشم.سمپلهای بسیار گوشنواز، بیسهای بهجا - نه سبک و نه سنگین - چیدمان قوی سمپلها و صداسازی و از همه مهمتر سلیقهی ایشان در این اثر ستودنیست و باعث شده این قطعه بدل به اثری مدرن و صاحب ژانر در موسیقی الکترونیک شود.کار را با یک هدفون/هدست خوب گوش بدهید تا بتوانید لایههای زیرین آهنگ را بهتر بشنوید و پی به زیباییهای بیشتر اثر ببرید.
فضاسازی - امتیاز از 10: 10
اینکه این آهنگ در این حال و هوا و فضای کاری باشد، تصمیم شخص شادمهر عقیلی بوده و البته تنظیمکننده و آهنگساز هر دو در این زمینه دست داشتهاند.ریشهی واژهی ترنس به معنی خلسه است و ویژگی آثار ترنس مدرن و قدرتمند بزرگان این سبک مثل آرمینونبیورن، دشبرلین، ابوو اند بیاند و دیگران همین به خلسه بردن مخاطب است.طوری که برای دقایقی حضور مادّی خود را فراموش کرده و سراسر موسیقی میشوند.آیا شما با شنیدن معروف به خلسه میروید؟ اگر بله، پس این قطعه دیناش را به ژانرش ادا کرده است.
میکس و مسترینگ - امتیاز از 10: 10
برای بحث در این زمینه باید ابتدا اثر با کیفیت بالا گوش داد و بعد قضاوت کرد.شاید به نظر عدّهای صدای شادمهر کمتر از آهنگ به نظر رسیده باشد.امّا به شخصه چنین چیزی را حس نکردم.اکثر خوانندههای ترنس از میکسرها افکتهایی مثل آوتوتیون را میخواهند.امّا به نظر میرسد صدای شادمهر نیازی به این افکتها ندارد و به قول معروف آوتوتیونسرخود است.به این بخشها از آهنگ دقّت کنید: "تو که میدونستی" که با دو ملودی مختلف خوانده میشود یا "سمت دریا رفتن" یا "اگه پرتوقّعان" و ... وقتی شادمهر میخواند: "تو که میدونستی...چرا موندی پیشم" را میخواند، این حس ناخواسته به مخاطب القاء میشود که معشوق از ته دل میدانسته که شادمهر همیشه بدجوری عاشق میشود و باز هم کار خودش را میکند.
کلام
با توجّه به شناختی که از شادمهر عقیلی دارم، متوجّه این امر هستم که آثار ایشان صرفاً کلاممحور نیستند و موسیقی برای شادمهر حرف اول را میزند.نگارندهی این متن میتواند بارها و بارها به قطعهی معروف گوش بدهد و درحالحاضر هیچ بخشی از کلام را حفظ نباشد و نتواند با خواننده همخوانی کند.چرا که برای بنده کلام در موسیقی از اهمیت چندانی برخوردار نیست و فاکتورهای مهمتری از کلام برای من در یک موزیک خوب وجود دارند.ناگفته نماند که در آثار موسیقایی غربی نیز ما لیریکهای آنچنانی و قویای را کمتر میشنویم.مثالهای بسیار زیادی میشود در این مورد آورد.پر واضح است که دغدغهی یک موزیسین حرفهای شعر و ترانهی یک قطعه نیست.
ویدئو - امتیاز از 10: 10
وقتی ویدئو را برای اولین بار دیدم، کیفیت بسیار زیادش توجّهام را جلب کرد.انیمیشن بسیار حرفهای و گرافیک جذّاب این ویدئو نشان از کار بسیار زیاد و رندر خیلی طولانی دارد.انتخاب مدل، لوکیشنهای بکر و زیبا، بازی ملموس شخصیتها باعث میشود پی به قدرت کارگردان این تصویرسازیهای زیبا ببریم.دقّت کنید به تمپوی صحنههایی از ویدئو که هماهنگ با موزیک اسلوموشن و نرمال میشود.بسیاز زیبا و چشمنواز است.فقط به نظر میرسد گریم صورت شادمهر کمی توی ذوق میزند که نکتهی مهمی نیست و قابل چشمپوشیست.حتّی برای انتخاب نقّاشیها در ویدئو فکر شده است و هرکدام به گونهای به ماهیت کلی ویدئو ربط دارد.
ناگفته نماند که شادمهر عقیلی هیچ قطعهای را بدون نظارت شخصی بر تمامی قسمتهای فوقالذّکر منتشر نمیکند.از انتخاب تنظیمکنندهی کمنامونشان در همین قطعه گرفته تا انتخاب محمّد ناهیدی یا مونا برزویی در هریک از بخشهای مربوطه در گذشته.و البته این از ویژگیهای شاخص شادمهر عقیلیست که همیشه فرصت کار را برای جوانترها به طرق مختلف فراهم کرده است.فکر میکنم بهتر است به جای قضاوتهای سختگیرانه و کینهتوزانه، به موسیقی گوش بدهیم و لذّت ببریم و به شادمهر عقیلی و انتخابهایش و وسواساش در پخش آثار اعتماد کنیم، چرا که همیشه نتیجه داده است و با اقبال عموم مواجه شده است.
hالبته اینو از یه جایی تو فیس بوخ کپی کردم
ملودی شادمهر یک آهنگ کاملا مخلوط از موسیقی غربی و شرقیه اما تنظیمش کاملا الکترونیک و غربیه ... مقایسه تنظیمهای خیالی نیست و ژینا که اثر بهروزصفاریان بود با تنظیم این اثر که سن تنظیم کنندش از نصف سن بهروزم کمتره خیلی مسخره است .. چون بهروز هم فارغ التحصیل رشته موسیقیه و هم تجربه اش خیلی زیاده اما آرون چون جوونتره با موسیقیه روز دنیا ارتباط بیشتری داره و تنظیم کننده آینده داریه و تقریبا داره سعی میکنه مثل سیروان تنظیم کنه اما خیلی زوده که به پای سیروان برسه چون یکی از نقاط قوت سیروان میکس و مسترینگ های فوق العاده شه که آرون هنوز خودش میکس بلد نیست ... تنظیمش رو خیلی دوست داشتم اما به نظرم تنظیم مهران عباسی بیشتر میتونست شما رو راضی کنه چون مهران به اندازه آرون خاص نیست اما کارشو بلده و خودشم میکس و مستر میکنه و مثل آرون نمیده به شخص ناشناسی مثلمحمد فلاحی ( حداقل ندادن آرش پاکزاد میکس کنه) آهنگسازیه شادمهرم فوق العاده بود و دقیقا دستخط خودش بود و ادای کسی رو درنمیاره ...خوندنشم که دیگه حرف نداشت و فن بیان زیادی داشت به طوری که شعر ضعیفی مثل معروف رو قشنگ تر از اونی که هست به چشم میاورد ... منم باهاتون موافقم که انتظارها از نابغه ای مثل شادمهر خیلی بیشتره اما مطمئننا از بهترین آهنگهای امساله و بهتر اینو بدونیم که شادمهر نوحه خوان نیست بلکه خواننده است
افتخاری دیگر برای موسیقی الکترونیک ایرانموسیقی ما – بهمن بابازاده: «آرون حسینی»، پدیده نسل جدید موسیقی الکترونیک ایران از سوی یکی از معروفترین رسانه موسیقی الکترونیک دنیا، در لیست «Top ۱۰» ماه فوریه قرار گرفت.
یک ایرانی در لیست «Top 10» یکی از معروفترین رسانه موسیقی الکترونیک دنیا
سایت beatport که هر ماه از سوی بزرگترین «دی جی»های دنیا لیستی شامل ده قطعه را به دوستداران این سبک موسیقی پیشنهاد میکند، در لیست ماه فوریهاش که از سوی «فری کورستن» انتخاب شده، قطعه backstage ساخته «آرون حسینی» تنظیم کننده و پدیده نسل جدید موسیقی الکترونیک ایران را قرار داده است.
این قطعه در فستیوال بزرگ موسیقی شرکت پپسی که سال پیش برگزار شد از بین بیش از ۱۵۰۰ قطعه، رتبه نخست را به خود اختصاص داده بود و باعث شد این جوان ایرانی خیلی زود به موسیقی جهان معرفی شود.
این قطعه از سوی «پال ونداک» (برنده گرمی موسیقی سال ۲۰۰۸ برای فیلم «دارک نایت») نیز مورد حمایت قرار گرفته است.
«آرون حسینی» جدیدا در عرصه موسیقی پاپ کشور نیز فعالیتها و تنظیمهای زیادی را انجام داده است و از آن جمله میتوان به حضور او در آلبوم چهرههایی چون محمد اصفهانی، رضا صادقی، کامران رسولزاده و بسیاری دیگر از چهرههای سرشناس بازار موسیقی اشاره نمود.
برای دیدن این رده بندی و این موفقیت بزرگ جهانی به این لینک بروید: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع:
اختصاصی سایت موسیقی ما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژينا و خيالي نيست رو خود شادمهر در كانادا تنظيم كرد. ملودي هاشون ولي يادگاري ايرانه
اون زمان اصلا شادمهر و صفاريان با هم قهر بودن
بگو پس چرا همش 10 از10 بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمانی که آهنگ اینده منتشر شده بود همه میگفتن چرا این آهنگش اوج نداره و همشو آروم خونده و .... الان تو این آهنگ میگن چرا همش داد زده ... اگه یادتون باشه آهنگهای چشمهای عاشق و خوشگله از آلبوم خیالی نیست هم صدای خواننده تو آهنگ گمه و قبلا هم سابقه داشته ... در ضمن شادمهر همیشه تو آهنگهایی که با سازهای زنده بیشتری ساخته شده زیادتر درخشیده اما شادمهره و سعی برای تغییر و متفاوتتر شدن ..
همون بهتر پپسی نوشابشو بسازه و واس ما فستیوال موسیقی برگزار نکنه!(sm59)این دری وری رتبه 1 رو گرفته؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ramram [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه اگه راست باشه.من شک دارم باس برم چک کنم
1نکته هم بگم درباره منتقدانی که خیلی اصرار دارن یه 100 تا پست بزنن بگن بده و خره و سطح پایین و....... اقا 1 بار گفتی دیدیم کافیه.
خوبه این امت مثه خارجیا نیستن که واسه تک ترک هم باید پول بدن وگرنه دیگه هیچی،میرفتن شادمهر رو پیدا میکردن تا ریاله اخرشو از حلقومش میکشیدن بیرون(sm2)
موزیک هم خوب بود
آرون حسینینقل قول:
نوشته اصلی توسط نون و پنیر و سبزی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
روَن حسینی (زادهٔ ۱۹۸۹ میلادی، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) تنظیم کننده و آهنگ ساز موسیقی الکترونیک و یکی از موزیسن های بینالمللی ایرانی است.
از او به عنوان یکی از نسل جدید تنظیم کننده های موسیقی پاپ ایرانی یاد شده است
زندگینامه[[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]]
او متولد 12 مرداد 1368 خلیل شهر از توابع شهرستان بهشهر مازندران و ساکن تهران است.وی از سن ۷ سالگی موسیقی را شروع کرد و در سن ۲۰ سالگی بطور حرفه وارد موسیقی شد و در سن 23 سالگی آهنگسازی و تنظیم موسیقی پاپ ایرانی را آغاز کرد. همچنین مدت کوتاهی او به عنوان مدرس موسیقی الکترونیک در دوره های دانشگاهی مجمتع فنی تهران مشغول به کار بوده است .
موسیقی بینالمللی[[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]]
آرون حسینی از معدود موسیقی دانان ایرانی است که با کمپانیهای معروف موسیقی الکترونیک دنیا مشغول همکاری میباشد. آرون حسینی در مسابقه بزرگ پپسی در سال ۲۰۱۲ جزو نفرات برتر شناخته شد. همچنین او مشغول همکاری با یکی از بزگترین کمپانیهای موسیقی الکترونیک دنیا با نام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (کمپانی دی جی معروف کانادایی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ) میباشد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] موسیقی های آرون تا کنون مورد حمایت دی جی هایی نظیر Deadmau5 , Above and Beyond , Paul van dyk , Ferry Corsten , Aly and Fila , Gareth Emery و ... قرار گرفت. ترانه او در زمره ۱۰ آهنگ برتر فوریه ۲۰۱۳ به انتخاب [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در سایت Beatport و همچنین مورد حمایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قرار گرفت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در نوامبر 2013 آلبومی به نام We are friends از طریق کمپانی های ماوس ترپ و یونیور سال موزیک منتشر شده است که موسیقی آرون حسینی با نام Entrance در کنار بزرگانی چون deadmau5 در سراسر دنیا پخش و به فروش رسید و همچنین مورد حمایت Above & Beyond قرار گرفت . پیش نمایش آلبوم We are friends برای اولین بار روی وبسایت مجله معروف رولینگ استون قرار گرفت . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی پاپ ایرانی[[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]]
آرون حسینی در کنار فعالیت های موسیقی بینالمللی خود ، با خواننده های معتبر پاپ ایرانی هم همکاری های متعدد داشته است. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] , [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] , [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] , [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] , [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] , [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] , [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] , [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و ... خواننده هایی می باشند که آرون حسینی با آنها همکاری کرده است. همچنین او در مجموعه ی هشتم از سریال شوخی کردم مهران مدیری به اجرای موسیقی پرداخت و در ویدیو موزیک های در خلال برنامه حضور داشت. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همکاری با یاهل[[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]]
اواسط سال ۱۳۹۱ خبری مبتنی بر همکاری آرون حسینی و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دیجی معروف اسراییلی خیلی زود در رسانه های داخلی منتشر شد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که چندی بعد توسط خود او بخاطر اسراییلی بودن یاهل منتقی شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آثار بین المللی[[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]]
- ۲۰۱۲: : Aron H - Stargate [Promind Recordings]" [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- ۲۰۱۳ : Aron H - Backstage [Flashover Recordings]" [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- ۲۰۱۳ : Aron H - Entrance [Mau5trap Records]" [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آثار داخلی[[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]]
- آلبوم «تو محمکوی به برگشتن » با صدای «خشایار اعتمادی»، به عنوان یکی از تنظیم کنندگان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- آلبوم «بیسرانجام» با صدای «کامران رسولزاده»، به عنوان یکی از تنظیم کنندگان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- ترانه «رویایی » با صدای « سیامک عباسی » به عنوان تنظیم کننده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- آلبوم «همین » با صدای «رضا صادقی»، به عنوان تنظیم کننده قطعات «نترس» و «کفش آهنی» [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- ترانه «رابطه (نسخه ی الکترونیک ) » با صدای « شادمهر عقیلی » به عنوان تنظیم کننده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- ترانه «خدا به همرات » با صدای « مهدی یراحی » به عنوان تنظیم کننده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- ترانه «عاشق شو » با صدای « شهاب رمضان » به عنوان تنظیم کننده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- ترانه «معروف » با صدای « شادمهر عقیلی » به عنوان تنظیم کننده