زیاد هم مظلوم نیستی حرفمو پس میگیرم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زیاد هم مظلوم نیستی حرفمو پس میگیرم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينهههههههههههههههههههههه هه(sm79)
(sm46)نقل قول:
حالت چطوره مرد شجاع؟ (sm46)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه میایم اینجا که خستگی ـمون رفع بشه (sm54)نقل قول:
جان من اسمشو نیار که واسه اولین بار میوفتم (sm81) اگه پاسم کنه شیرینی میدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم سعی میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف احساسی ترین جمله ی باران (sm120)نقل قول:
چیههههههههه(sm120)نقل قول:
بازی اول که با نمایش کسل کننده ی بلژیک -روسیه شروع شد(sm25) به جرات میتونم بگم یکی از بدترین بازیای جام که با خوش شانسی بلژیک تموم شد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با نمایش مفتضحانه کره ادامه یافت (sm54)
ودر نهایت با یه بازی بی رمق از پرتغال و یه پاس گل طلایی رونالدو که تیم رو تو جام نگه داشت تموم شد(sm128)
درکل که جز بازی آخر چیزی از دست ندادی(sm120)
نقل قول:
اينو راست ميگي من و مظلوميت؟ عمرأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأ
الجزایرو چقدر زهردار میبینی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم چی میکشینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که من دیدم دست کمی از شیمی فیزیک نداشت