خاک بر سرت خوب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خاک بر سرت خوب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهرونی تو حموم عمومی هی به کناریش میگفت: اینوبده، اونوبده...
یارومیگه: تهرانی هستی؟
میگه: آره، از لهجه شیرینم فهمیدی؟
میگه: نه، ازکــــ/ونگشادت!!!
(از طرف لرها، ترکها، عربها، رشتیها، اصفهانی ها، قزوینی هاو دیگر شهرهای مظلوم،وسایر بازماندگان...)
خداییش سنگین هم بود(sm2)نقل قول:
یک هفته وارد یه رابطه ی عاشقانه شدم ولی کسی توش نبود خارج شدم
(sm2)نقل قول:
من نمیدونم از کجاش این تیکه رو رد کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشیا حیف الان در حال اماده باشم واسید سفید شه دهنتونو سرویس میکنم کصافطا (sm2)
خب این که معلومه داره بهت تیکه میندازه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااا (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یخورده بزرگتر بنویس ....یخورده کوچیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)