The Girlfriend Experienceنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
The Girlfriend Experienceنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر علیرضا آذر؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب
مرسی الی جون (sm19)
لینک تاینی شو میشه بدی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیدا کردم
چقدر مهدی یغمایی لایو خوب میخونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه لینک دانلودشو بدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست گلت درد نکنه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم ارزش خرید نداره وقتی هارد 1 ترا اکسترنال شده 180 تومن چه کاریه آدم پول به SSD 120 gb بده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) الان هارد اکسترنال چه ربطی به اس اس دی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اس اس دی 60 گیگو گرفتم 250 تومن
من والا برتری خاصی تو ssd ندیدم که بگم واسه ذخیره اطلاعات خیلی بهتر از هارد اکسترناله. خودمم داشتم به کارم نیومد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزسزتز دازارزمز دزسزتز دازارزمز...(sm50)
(sm50)
طارمی (sm118)
نه صحبت نه دعوا فقط ... (sm50)
(sm176)
از هیچ کس حتی خودت خیری ندیدی (sm50)نقل قول:
(sm70)مگه واسه ذخیره سازی اطلاعاتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه سرعتِ بالای اجرای برنامه ها و ویندوز کاربرد داره . اگه به حجم بالا بره اون موقع واسه ذخیره سازی مفیده
هارد اکسترنال کلا هیچ ربطی به اس اس دی نداره .
احتمالا اس اس دی هم نداشتی معلوم نیس با چی اشتباه گرفتی (sm120)
(sm2)
آهنگ ملک جمشید هم باحاله هم متفاوتته هم کم نظیرِ .. بخ به خاطر صدای اون دخترا تابلوئه که مجوز نمی گرفت این (sm120)
سینجول کجایی سوال دارم
الی کاری داشتی با من ؟نقل قول:
لامصب از راک یوهو میره بندری خیلی باحاله (sm77)(sm2)
(sm120)ها تو بهترینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا هارد ssd میرسه اول اینکه من بخوام رو این وین نصب کنم بعد اون یکیو پاک کنم وقتی رو وین جدید اومدم بالا اون درایو وین قبلیو که رو هارد قبلیه کلیک راست فرمت کنم میشه ؟
دوم اینکه من چن وقت پیش که کیسو باز کردم تمیزکاری گفتم اگه یه روز هارد بندازم کابل ساتا که مشخصه کنار قبلی میزنم ولی راستش کابل برقی شبیه همینی که الان خورده هاردم ندیدم ! البته خیلی با دقت نیگا نکردم من کلا از کابلای پاور سر در نمیارم (sm2)
سوم اینکه حتمن باید تو براکت بذارم ؟ الته شاید تو پکیجش باشه ولی اگر نبود همینطوری نمیشه بندازم همون جاش پیچ بدم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر اون سایته که ساند ترک فصلای قبلیو زدی لینکاش سالمه ایا
بلی داشتم 2 تا لپ تاپو شبکه میکردم ..نقل قول:
اول اینکه کابل هارد ssd رو وصل کن sata 1نقل قول:
اون هارد معمولی رو هم بزن به sata 2
میری واسه نصب ویندوز اون مرحله ای که درایو ویندوزتو انتخاب میکنی و فرمت میکنی ازونجا میشه درایور قبلی تو فرمت کنی و کلیک کنی رو درایور جدید بره واسه نصب ویندوز
---------------------------------
تو پاورت چند تا کابل برق ساتا داره ؟ معمولا باید 4 تا باشه (sm59)بگرد پیدا کن هست (sm70)پاورت چیه مدلشو بگو تا عکسشو ببینم
----------------------------
راجب اون سوالتم اگه بذاری تو براکت بهتره .... کیستو ندیدم نمیدونم ! بعضیا اینجوری نمیشه خالی بزاری تو کیس با پیچ ببندی (sm70)
(sm120)هارد ssd تموم شد معلوم شد گرگ زیاد داریم
من الان یه ساله دارم رو ssd سیخ میکنم سوالی دارین در خدمتم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای هارد داره کیسم برای دومیش منتهی مشخصا برای 2.5 اینچی نیس به گمانم
کسی از شبکه لپ تاپ با وایرلس چیزی میدونه ..
ad-hoc میخوام بکنم عمل نمیکنه ..
2.5 باشه نباشه داگ تبدیلش هس ..
با کابل کراس شبکه کردم سرعت خیلی ضعیفه نمدونم چرا در حد فلش ..