هنوز هم وقت هست (sm120) به شرط اینکه از مغزت استفاده کنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز هم وقت هست (sm120) به شرط اینکه از مغزت استفاده کنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو منو به انحراف کشوندی ممه تیر کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکه مشکل داره
آپلود بوی بده اگه میتونی
دوستان شب خوش (sm10)
چند ماه نگفته بودم عقده شده بود برام (sm2)
ادم که منحرف باشه به هرچیزی چنگ میزنه تا به اهداف خودش برسه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو هم تو فکر منحرفت.. یوزر منو به شکل مورد علاقت تغییر هویت دادی(sm2)
شب بخیر مرد خانواده(sm2)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم که منحرف باشه ، جوری یوزر میسازه که جوانا پاک این مرز و بوم به انحراف کشیده بشن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همونی هستی که گنبد مسجد رو به شکل ممه میبینی(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm27)
شب بخیر ممه تیر کن (sm2)(sm10)نقل قول:
چیکار کنم ؟؟نقل قول:
برو یه عکس ازش بگیر از بقالی هم یه صابون گلنار (sm2)نقل قول:
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خودمونیم طرف خیلی هول شده بود ! وقتی وارد مغازه شدم و گفتم یه مطلبی میخوام خدممتون عرض کنم داشت آهنگ گوش میداد اینو که گفتم صدای کامپیوتر رو کلا بست ! تا حرفم تموم شد عین کسخل ها تو 1 ثانیه 5 بار آهنگ عوض کرد حالا اسپیکر ها هم قطعه (sm2)
جريان چيه ؟ چرا دوباره برگشتيم به ادرس 129 ؟ من الان چند روزه هي ميرم ادرس 136 (sm74)
چقد قانع شدن طفلکا (sm2)
- در برخورد با موسیقی فتواهای عمام خمینی و مـقام مـعظم ملاک باشد (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه(sm74) همونجا ميموند خودم سيو داشتم اين ادرسو همينجوري زدم ديدم وارد شد (sm81)
(sm50)
الان دوباره امتحان كردم ديدم اينجا باز شد فقط ميخواست چند روز سر كار بذاره منو (sm172) ياد ايميلم نبودم خيلي وقته نرفتم چك كنم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسره یه کاره بلند شده رفته به دختره گفته میشه وقتتو بگیرم توقع داشته دخترم بغلش کنه..والا(sm142)
مینا جون..(sm176)..کم پیدایی چرا؟خونه تکونی تموم شد؟(sm25)
کماکان داریوش(sm54)
خطا از این تخیلی تر نمیشد بگیره ... گل بیخود (sm172)
كاپيتان ليدر لجند (sm127)
بهترين كاپيتان دنيا (sm19)
خب اول خانوادشو بفرسته صحبت کنن ؟ :| (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا پاسخگو باش جوون مردمو فرستادی دهن شیر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من فيس ندارم ( از عجايب )(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ملي عزيزم درگير خونه تكوني بودم لامصب مگه تمومي داره (sm178)
تو خوبي؟ شما شروع نكردين هنوز؟(sm59)
بکشه از موزیک بیرون من انجمنو شیرینی بدم (sm120)
تو خودتو بذار جاش..یهو یه پسره عین بدتمن بپره بگه بیا دوست شیم..چیکار میکنی؟معلومه میگه نه دیگه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی و میمنت (sm176)اشپزخونم و پرده ها تموم شده..بقیش مونده(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که منشیه حداقل 25 سالشه ولی رسول فک کنم 20 ،21 باشه (sm2)
یادمون باشه اومد شفاف سازی کنه
والا الان یه دختر بیاد بگه دوست دارم جان جفمون اگه نه بگم (sm120)نقل قول:
نقل قول:
جريان چيه رسول رفته با دختره حرف زده؟ (sm59)
:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نگفت اون شب
قضیه چیه من الان تو حال خودم نیستم (sm120)نقل قول:
بعد از بازی مفصل صخبت میکنیم حالا (sm98)
یهو رفته تو گفته میشه وقتتو بگیرم یه چیزی بخوریم...یعنی اگه قد بال پشه دخترارو بشناسن این پسرا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 صفحه در این مورد بحث شده (sm120)نقل قول:
بابا اون طور که من فهمیدم اصن بدبخت حرفی از دوستی نزده! گفته میشه جند دقیقه وقتتون رُ بگیرم گفته نه بفرمایید بیرون...نقل قول:
البته تند رفته انگار |:
گفتم بذار جا دختره..نه یه پسر که(sm120)نقل قول: