به هر چی معتاد نه شدیم ،، الکلی شدیم . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
به هر چی معتاد نه شدیم ،، الکلی شدیم . . . (sm50)
تنها توی خونه . . . بساط به راه شد . . . پای فیلم . . . (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلاً نمی فهمم چرا این قدر می خوامت . . . (sm50)
شکفته چون گل سرخ
بر سینه های یاران
عشقی به نام مردم
قلبی به شکلی ایران (sm172)
میثم فکر کنم یارو همون منظورشون فرزاد خادمی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی زور زدم بخوابم نشد(sm81)
- (sm50)
تا کی غم آن خورم که دارم یا نه
وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه
پرکن قدح باده که معلومم نیست
کاین دم که فرو برم برآرم یا نه
(sm172)
کتاب خوش خطی که از حوادث ایّام نوشته بود ، در آب های قرون غرق شد . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش گرم . . . مناسبت داره . . . (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی کامل تاپیکه مثلِ فحش نانوسه . . . (sm2)
می گیری چی می گم ساسی . . . !؟ (sm50)
دل مون باز شد نصف شبی . . . (sm2)
ساسی تا بازه بیا برو توش . . . (sm2)
اثرات عرق سگی . . . . (sm27)
(sm50)
بچه ها کسی میتونه وارد سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بشه ؟
سایته رو بستن کسی میتونه واردش بشه ؟
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزگار غربیست....(sm50)
دیوث م س ت(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک پرمحتوایست
هی وای...(sm172)
عالی عالی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای غمی که
مثلِ یه بختَک
رو سینهی من ؛ شدهای آوار
از گلوی من
دستاتُ بردار ... (sm50)
میثم سی دی های که میخای کاور ندارن فقط سی دی شون هست کاورهاشون رو انداختن دور
شراره فرزاد فرزین نفس های بی هدف محسن یگانه و .....
سلام اخر احسان خواجه امیری
(sm50)
- (sm50)
اقا این خوانندش کیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معنیشم دارین بدین
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز من فرزاد بلوف نیستم من مازیار هستم
داداش تو کیفیت های منو تایید نمیکنی هی راه به راه اخراج میکنی چیکار کنم اونایی که درخواست میدن براشون ایمیج میدم اسکنر هم ندارمنقل قول:
از منم گله نکن یک سال بهت گفتم این فرزاد خادمی کیفیت اشغال میذاره تو انجمن گوش ندادی
غمهای مشترک..نقل قول:
از 17 18 سالگی شروع میشه.. اول هیجان تجربه های جدید و جذاب بودن همه چی..
از 22 23 حس متفکری و تمسخر همه چی.. 27 28 پرخاشگری و داد و بیداد با همه کس و همه چیز جنگ..
31 32 به بعد ته نشین شدن و آغاز فرو رفتگی در خود.. درد درون و سکوت و به روی نیاوردن و بیخیال همه چیز و همه کس شدن..
در ادامه هم هنوز تجربه نشده...
(sm50)
به قدم طی نشود راهِ بیابانِ فراق
قطع این مرحله را بال و پری میباید ... (sm50)
هرگز به مزاج خود یکی دم نزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا از دم خویش گردن غم نزنی
هر چند ملولی تو یقین است که تو
با اینکه ملولی ز کسی کم نزنی ...
(sm50)
adnan senses - doldur be meyhaneci
(sm50)
تا راه قلندری نپویی نشودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رخساره بخون دل نشویی نشود
سودا چه پزی تا که چو دلسوختگان
آزاد به ترک خود نگویی نشود
(sm50)
برادر ببینم چی میگه رفیقم شاید براش مهم باشننقل قول: