لینکی که بزقوش گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لینکی که بزقوش گذاشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها خوردم منتهی من بش بیوگر میگم(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بابا همونیه که آهنگشو گذاشتم گفتم دموی موزن همه باور کردن .. :l
خاله عمه داری با اونها بیا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه مشکل کار کردن تو هست که همه بچه های اینجا و شرکتتون میدونن تو کار نمیکنی فقط ول میچرخی. اگه مشکل نشستن تو هست میگم تو اداره یه تخت بزارن تو دراز بکشی تا اینقدر ناز نکنی یه ک.ی.و.ن که این حرفها نداره(sm2)
نام بازیکن: مهدی
نام خانوادگی: طارمی
لیگ قبلی: دسته یک ایران!
لیگ احتمالی بعدی: اروپایی!
این است عظمت پرسپولیس!
(sm132)(sm50)
فالوش می کنم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب شی این الان ..
فقط منتظر اکسپتم(sm50)
رمضون آهنگش خوفه ..