هیشکی نمی تونه تو رو از من بگیره(sm1)(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
هیشکی نمی تونه تو رو از من بگیره(sm1)(sm127)
(sm29)
(sm173)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
پاروی بی قایق این هفته میاد؟(sm98)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه سوال مهمونا مگه چيزي ميتونن بخونن؟
شاید این هفته بیاید شاید!(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سوال واسه منم پیش اومده که این 65 نفر با چه انگیزه ای اینجان(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه آبدارچینقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا(sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)منظورم اینه وقتی مستر نکرده اسمش بعنوان مستر کننده اومده یا فقط تشکر شده!!
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایک(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر افتخار نمیدی دو خط بخونیم تو البومت(sm74)
آخه چیزی نمیتونن بخونن امتحان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظرن شاید فرجی بشه(sm59)نقل قول:
اره نوشته ها مینونن بخونن فقط اگه نوشته لینک باشه اونو نمیتونن بخونن(sm70)نقل قول:
بلد کردم
نمیتونن بخونن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید چیزی جز این نمی تونه باشه (sm59)نقل قول:
با من برنـــــو به دوش یاغی مشروطه خواه
عشق کاری کرده که تبریز می سوزد در آه
بعدها تاریخ می گوید که چشمانت چه کرد؟
با من تنهــــا تــــر از ستارخان ِ بــــی ****
موی من مانند یال اسب مغرورم سپید
روزگار من شبیه کتـــــری چوپان سیاه
هرکسی بعد از تو من را دید گفت از رعد و برق
کنده ی پیر بلوطـــی سوخت نه یک مشت کاه
کاروانی رد نشد تا یوسفی پیدا شود
یک نفر باید زلیــخا را بیاندازد بــه چاه
آدمیزادست و عشق و دل بــه هر کاری زدن
آدم ست و سیب خوردن آدم ست و اشتباه
سوختم دیدم قدیمی ها چه زیبا گفته اند
"دانه ی فلفل سیاه و خال مهرویان سیاه"
حامد عسکری
دانلود رایگان بازی محبوب و حرفه ای فیفا 15 برای علاقه مندان به فوتبال کامپیوتری
دانلود بازی فیفا 15 FIFA 15 Ultimate Team Edition برای PC
توضیحات کامل بازی را در پست مطالعه کنید
دوست دارم کمکی کنم اما نمی تونم!(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
(sm70)حیف دیگه آلبومو بستم هفته ی دیگه منتشر میشهنقل قول:
نقل قول:
خب منم همينو ميگم ديگه چيزي نميبينن ولي تعدادشونم كم نيست
Bold یعنی کلفت(sm70)توی نقل قولنقل قول:
پ محسن بخاطر تو دست نگه داشته(sm50)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
انشاا.. سری بعد جبران میکنی(sm70)
خو گفتن نداره که (sm70)
(sm70)این ترم پروژه نرم افزار دارم چیزی دم دست ندارین بدیم بره ؟
(sm2)نقل قول:
یه لحظه فکر کردم منظورت یه چی دیگس(sm30)
آفرین ب این زور و آفرین ب این بازو(sm3)
آفرین ب هر شب ک بی گدار میباره(sm50)
قبل محرم حتمیه داداش؟نقل قول:
مردیم از بی محسنی .
هرچی میگوشیم همه کیفیت معمولی ان آهنگای اخیر(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه همه شده لينك (sm59)
داده کاوی وحید (sm2)نقل قول:
4 تا الان تو ارشیو هست
خودم رو متور جستجو گوگل کار کردم
(sm25)پس تو شب و روز رو از محسن گرفتی اونطوری خمار عکس میگیرهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش؟ (sm77) آبجي (sm59)