شما مشکلی داری.منظورم عکس مدیری داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما مشکلی داری.منظورم عکس مدیری داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوري ؟ (sm39)
اعععععععععععععععععع[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خوبی؟
باوو خوبه یه هفته ای تمومه کارمون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ملي خوبي؟(sm19)
ممنون (sm182)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)
امروز با شماره ی خودم ميرم تو زمين !!! فهميدم كه هيچ كس لياقتِ اين همه سگ دویى كه ميزنمو نداره !!! اونايى كه تموم شدن ، تموم شدن !! ايران يه پسرِ باغيرتِ تازه نفس ميخواد !! يكى كه از خودش بگذره واسه بقيه !! به خدا قسم اين ريه هارو جر ميدم اگه نفس كم بياد چون قرارِ خيلى از جوونا از اين كارم خيلى چيزا ياد بگيرن !!!!! فقط همين !! در ضمن مُرده خوار ها تا يه جايى ميتونن پيشرفت كنن چون بقيَشو طبيعت نميذاره بِرَن !! اما من ميرم !!! مثل هميشه تنها ولى وحشى !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بتي جون چطوري؟ (sm134)
1 درصد فکر کن من خوب باشم(sm154)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع بتی اومده (sm120)