[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من تا دیدم یه عکسی داره لود میشه از الی چشمامو بستم خداروشکر رد شد وگرنه مزش می پرید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) منم دقیقا همینکارو کردم ..
امتحانا تموم شه میریم که شروع کنیم ترجمه های درست و حسابی تست های خودرو رو اختصاصا واسه موزیک باران از sweetdream (sm132)
موجودی که 7 روز خونریزی داره و نمی میره ترسناکه آیا(sm148)
امیر ؟؟؟
آلبوم های فرهاد رو چرا از ituns نمیگیری بزاری ملت دان کنن ؟ رادیو جوان جمع کرده گذاشته ولی پولیه (sm74)
آلبومای فرهاد رو قبلا گذاشته با کیفیت 320 اصلینقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEIIID [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی عجیبه الان چند روزه یه مودم ساده داشتم اونو انداختم جای مودم Wifi ASUS خیلی کم حجم میره الان دو ساعته تو انجمن دارم میچرخم 3 مگابایت رفته
نمیدونم پسورد وای فای رو هم عوض کرده بودم یا اصلا بعضی وقتا کلا خاموش بود کسی مصرف نمیکرد ولی زیاد حجم میرفت الان این مودم D-link ساده خیلی بهتره
ای کاش همیشه اینجوری باشه