(sm2)شاهنشای موسیقی ایران محسن چاوشی (sm51)
من بازم بگم برام مهم نیست سندی چی گفته برام چیز دیگه ای مهم بود که گفتم . (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)شاهنشای موسیقی ایران محسن چاوشی (sm51)
من بازم بگم برام مهم نیست سندی چی گفته برام چیز دیگه ای مهم بود که گفتم . (sm120)
چقد خوشحالم از اینکه تورو تو زندگیم دارم (sm19)
(sm10) نرود میخ آهنی بر سنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو جدید دادن؟؟
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام ببند دیگه مث سینجول شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ندیدم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها نتم رو اعتباری کردم، نمیشه دید ترافیک توسط چه دیوایسی استفاده شده. حس میکنم زیادی داره مصرف میشه (sm98)
دروغ گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]