(sm2)ویروس سینجول به تو هم سرایت کرده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واکسنی چیزی نداره بزنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)ویروس سینجول به تو هم سرایت کرده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واکسنی چیزی نداره بزنم؟
ضرب المثل تحویل من ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ذهن خودت فک میکنی سنگه (sm50)
عیبی نداره دیگه برام مهم نیست شما هر جوری دوست دارین فک کنین . من حسودم (sm2)
من دروغ گفتم سینجول با من فرق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هنوز خدا رحم کنه برای تو و اون بنده خدای دیگه مهم نبوده ! اگه مهم بود چیکار میکردین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)سینجول یدونس ! اونم واسه نمونسنقل قول:
اهاي ايوهل الكيسه
اگه ميگيد ما قهرماني اسيا ارزومونه بريد سايت اي اف سي(sm2)
منظورم ازین به بعد بود .. باید دایورت کنم (sm2)نقل قول:
من مخالف چاوشی نبودم من مخالف این رفتار بچگانه شما هستم . از کسی بت بسازید همین میشه دیگه .. (sm51)
بلهنقل قول:
من از هیچ کس بت نساختم و نمیسازم ! قبلا هم اگه در جریان باشی گفتم پولشو یکی دیگه میگیره من چرا غصه بخورم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف من اینه چاوشی صدتا کنسرت هم بزاره باز هم حرف پشتش هست و این حرفا تمومی نداره
حالا تو هی بیا بگو ریگ تو کفشش هست و از این خزعبلات ! دیگه خالص ترین اجرای زنده رو گذاشت ببینی ! میخوای قبولش داشته باش میخوای نداشته باش نه فرقی به حال من داره نه چاوشی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]