من الآنم سرچ كردم. نياورد (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من الآنم سرچ كردم. نياورد (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که نمیگیره! (sm14)نقل قول:
اتاق خودم با دستگاه نگرفت
اون ورم نگرفت
الان سرچ زدم تو نت ظاهرا همه استانا نیومده اینجا همدان ها مشهد که نیست (sm120)
انتن سرخوده ؟ نوید خوب نیگا میکنی اخه کلی لیستش شلوغه لابلای اونا میاد رادیو و تلویزیوننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)ممر و همتین کو کیون مبارمتونو تکون بدین ببینی واسه شما میاره ؟
نه آنتن سرخود نيستنقل قول:
آره نگاه كردم. نداشت
البته اگرم داشت كه تلويزيون ما hd نشون نميداد
كابلش حتما بايد باشه
ملت دوباره جوگير
پيج راه انداختن ما خواستار تمديد قرارداد كي روش هستيم
ا(sm70)
دلم گرفت اي هم نفس
پرم شكست تو اين قفس
توو اين غبار، توو اين سكوت
چه بي صدا، نفس نفس
(sm74)
اقا پاشین برین یه کابل بگیرین حیفه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم حسابی
جعفر شجونی سارق اموال شمس پهلوی در کاخ کرج گفت: « روحانی استعفا کند تا نظام یک آدم حسابی سرکار بیاورد.» پرسیدند: مثلا کدام آدم حسابی؟ گفت: زیاد داریم، مثلا همین احمدی نژاد. گفتند: احمدی نژاد که هشت سال سر کار بود و وضع کشور بدتر شد. گفت: وضع کشور بدتر شد یا نشد مهم نیست، مهم این است که خودش آدم حسابی بود. پرسیدند: کجای احمدی نژاد آدم حسابی بود؟ گفت: رهبری به او علاقمند بود. پرسیدند: چه نشانه دیگری برای آدم حسابی بودن در او بود. گفت: همین که رهبری به او اعتقاد داشت. پرسیدند: آیا دلیل دیگری هم دارید؟ گفت: بله، دلیل مهم و اصلی من این است که رهبری علاقه بسیاری به او داشت. پرسیدند: غیر از ایشان چه آدم حسابی دیگری در کشور وجود دارد؟ گفت: من هستم، رهبری هست، احمدی نژاد هست. همین ها کافی است.
(sm2)
ادامش در گرو تامین اعتبار یعنی رسما بعد چام چهانی مصرفی نداره (sm120)نقل قول:
دستگاها رو خودشون معمولا دارن کابل رو
ولی تی وی مهم که قدیمای پورتشو ندارن (sm1)