نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm49)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm49)
با اختلاف بی مزه ترین شکلک باران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروه ها رو هم با هم مقایسه کنی بد نیستا (sm41)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من كلأ رو راستم (sm79)
(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتحان ـو باس میدیدی... استاد خودمون که نیومدش اصلا (sm102)نقل قول:
3تا استاد دیگه واسه این درس بود یکی اومد پرسشا رو که دید ه جـــــــــــــــان خودم یه لحضه اینطوری شد (sm77)
حالا ما ریدیم اما به این خندمون گرفت (sm2)
گفتش این که اصلا داده کم داره (sm29) من برم خودم حل کنم بیام بگم جای این داده هایی که نداده چی بذارید (sm59)
دیوث رفت 40 دقیقه بعد اومد (sm70)
عع وا مهندس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اینکه غنا تیم خوبیه شکی نیست ولی تنها تیمی که هم پلن دفاع هم پلن حمله رو خوب انجام میده الجزایره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بازی حملش عالی بود بازی با بلژیک هم خیلی خوب دفاع میکرد (sm120)دیگه دقیقه 90 شانس نیاورد (sm120)
هر موقع جلو تیمی مثل آلمان نتیجه گرفت، باهات بحث می کنم (sm120)نقل قول:
یادش بخیر کم بودن داده ها (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر زود گذشت
خودم بیچاره شدم تا پایان نامه ارشد رو تموم کردم