و ذهن ناسالمی که میدونه از تو بخاری بلند نمیشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
و ذهن ناسالمی که میدونه از تو بخاری بلند نمیشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان همکاری نمیکنه، اونم همراه نوید میفرستیم. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر جونمو چیکارش کنیم؟! (sm120)
من گلاب به روتون یه دو دیقه برم دسشویی (sm2)
ها(sm120)نقل قول:
صابر که بندانزلیه.. منطقه ازاده.. با کشتی میفرستن بره(sm2)
واقعا خیلی فعالیت داری تو(sm120)نقل قول:
نوید میاد سک سک میکنه میره(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه پای یک عمه در میان است (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خدا میخوام واسه پارو کردن پولات پارو کم بیاری (sm127)
برم غذا رو گرم کنم که از شما ابی گرم نمیشه(sm120)
انشالله یه روز حضوری زیارتت میکنم یه مقدار از بخارات استفاده کنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر جونم الان در خواب نازه (sm134)، بنده خدا نمیدونه چه خوابی واسش دیدیم.(sm2)نقل قول: