اگه اون جمله رو نمیگفتم غیرتی نمیشد سی سال هم کسی نمیفهمید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه اون جمله رو نمیگفتم غیرتی نمیشد سی سال هم کسی نمیفهمید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
کـــــــــه تا بوووده همـــــــــیــــــن بوده (sm135)
(sm120)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط این ک منُ خیلیا دیدن (sm30)
بابا فیلمشه (sm30) .. اخه اینکه منطقیه مثل من و تو داره انتقاد میکنه و حقیقت رو میبینه .. تو این تاپیک پسرایی هستن که از دخترا بی منطق ترن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دختره پس این دختره خیلی پسره
ادم نموند ازش نقل نگیره تو این دو ساعت الانم احتمالا یه سری رفتن خصوصیش(sm2)نقل قول:
منم اکانت دختر درست میکنم و میام کلی ازم نقل قول بگیرن و منو ببینن و تحویلم بگیرن .. نمیشه که اینقدر دارن فرق میزارن (sm81)...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه نذار یچی بگمانقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین می گ انگاار پسرا خیلی خوبن
این ک شما دختر منطقی دورُ ورت ندیدی
مشکل خودته :|
دقایقی قبل گروه بندی لیگ قهرمانان 2019 انجام شد و پرسپولیس در آخرین گروه منطقه غرب آسیا با تیم های الاهلی عربستان، السد قطر و برنده پلی آف (پاختاکور ازبکستان - نیروی هوایی و برنده آن مسابقه در دیدار با النصر امارات) هم گروه شد.
اکانت و عکس واقعیم منظورم بود (sm50)نقل قول:
باشه بابا ... باور کردم .. اصلا شما دختری (sm59)بیخیال ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتیاجی ب باورت ندارمنقل قول:
این الان 7-8 سال ترفند پسرا بوده ک از من عکس بگیرن (sm30)
توام تلاشتُ کن
ولی بی نتیجه (sm59)
داداش معلومه توام زیادی تو مجازی سرت کلاه رفته که باورت نمیشه ها (sm2)نقل قول:
باور کن بابا اکانتش معروفه من تو دو تا سایت دیگه دیدمش البته فکر کنم فرومشون پاشیده شده اون سایتا(sm70)نقل قول:
نه فقط زیادی تو مجازی دختر بودم (sm30)نقل قول:
نقل قول:
آره انگار گفتم بیا دوس شیم (sm59)
تو کی هستی ؟ :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هـــــــــــــی یااادش بخیررررر (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)
نمیشناسی منو امید. انجمن گانجا دیدمت قدیما.نقل قول:
کدوم امید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید مدیر سبزَرو می شناسم (sm121)
گلیم باف هم بسلامتی انجمن رو ترک کرد
مگه من بدون دوستم که بخوام با تو دوست شم (sm2) .. در ضمن الان دوستیم که داریم با هم صحبت میکنیم .. اینجا و تو این انجمن و به خصوص تو این تاپیک با نظرات مخالف و موافق هممون با هم دوستیم فقط همو ندیدیمنقل قول:
حالا هر چی که هستی .. خوبه بعد از یه سال دوباره اومدی و همچنین به جمع ما خوش اومدی (sm10) .. هر یه شادمهری اینجا بیشتر بهتر ... یه زمانی میرسه که میبینیم کل فروم موزیک باران شادمهری ان .. اسمش موزیک بارانه اما انگار انجمن طرفداران شادمهره
نه امید سبزه نیستم (sm120)نقل قول:
حالا از طرفداران آهنگ کوه خواهشمندم به جای گیر دادن به ما منتقدین برین به امیرجان گیر بدین زحمت بکشه و نسخه ITUNES رو هم بزاره (هر چند نسخه الکی باشه) تا آرشیومون کامل شه ... درسته منتقد آهنگم اما هیچوقت آهنگای شادمهر و از هاردم پاک نمیکنم تازه بهترین کیفیتهاشو هم جمع میکنم .. به هر حال همه اینا خاطره میشه .. انشالله شادمهر در اینده به نظرات ما منتقدین هم توجه کنه ..
(sm93)
راستی منظورت از گلیم باف کیه فربد؟ که میگی انجمن و ترک کرد؟ اگه منظورت اونی باشه که منم فکر میکنم آخراش هم ردیف ما و جزو منتقدین بود که ...
نه کلا حرف نمیزنه ایننقل قول:
یا خودشه یا یکی از نوچه هاش
یادش بخیر یه زمانی میگفت من آهنگسازم به خوانندگی زیاد علاقه ندارم... (sm172)
چقدر مرموز ..(sm77)نقل قول:
من که دقیقا منظورتو نفهمیدم که منظورت از اون شخص کیه و جالبه اینقدر ریزبینی ...
حالا منظورت هر کی که هست میاد اینجا و تو ذوقش میخوره و میره (sm70) .. ما که میدون و خالی نمیکنیم و رو حرفمون هم هستیم .. شادمهر باید خودش بسازه و تنظیم کنه(sm128)
نقل قول:
بعد همین شماها نمیگین چرا شادمهر آهنگ نمیده ؟ چرا سال به سال میگذره خبری نمیشه ؟
من که از همون اول مخالف فرشباف بودم چون لمپن و شومن بود و هست و خواهد بود ... ولی اینکه بیایم بگیم فرشباف صفر تا صد مقصره !!! شادمهر الان لس آنجلسی شده و به فکر جیبش هم هست ...
فقط نوع پست گذاشتن شادمهر تو اینستا رو ببینین !!! بیش از حد روشنفکرانه و مغرورانه نیست ؟! دلیلش هم مشخصه ...
منم همینو گفتم و پرسیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما اینهمه انتقاد کردید آیا نتیجه ای هم داشت ؟
چرا که شادمهر راه خودش رو رفت و از اون گروه به گروه فعلی رسید
دوستان میفرمایند که یعنی چون نتیجه نداد انتقاد نکنیم ؟
شما باعث میشید که به به گفتناتون اونو از چاله به چاه بندازه
شادمهر نوازنده بوده و آهنگساز ما اونو میخواییم نه صرفا خوانندگیشو
شما طرفدار نیستید و با این تعریفاتون باعث افتش میشید
و بعضی از دوستان هم به خودشون گرفتن و قهر کردند و البته باز هم هستند
و برخی ها هم خیلی تند حرف میزنند
ما هم انتقاد داریم به کارهای اخیرش
آقا، خانم شما طرفدار واقعی ایشون
ما ادعایی نداریم
شما شاعر و متخصص موسیقی و منتقد و استاد و صاحب اختیار شادمهر و همه کاره
ان شا الله که شادمهر به خودش بیاد
ما که از خدامون هست کارهایی رو بشنوییم که به قول خود شما دست خط خودش باشه
کیه که دوست نداشته باشه
خودتون جواب خودتونو دادین!(sm120)
این سایت همسایه کیفیت flac رو از کجا آورده؟! :| @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
پس چی بود اصمت ؟ (sm54)(sm98)
نقل قول:
(sm10)(sm50)
ادمین دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ی پستا رو خودش نمی ذاره (sm50)
پستااای خودش خیلی ساده س (sm50)
همین بود اسمم فعالیت نمیکردم زیاد بیشتر میخوندم مطالب رو ولی همه رو میشناختم/ حامد. امید فتل و شما و بقیه...نقل قول:
نقل قول:
آهااا (sm50)
چ باااحاال عقیلی (sm77)(sm10)
اگه هنوز تو تاپیک هستم و نرفتم به خاطر اینه که 90 درصد اعضای تاپیک مثل من فکر میکنن و اون 10 دردصد که مثل شما فکر میکنن ارزش اینو ندارن که من میدون رو به شماها موافقین مرگ هنری شادمهر واگذار کنم .. تا حالا از مخالفای سلیقمم نخواستم تاپیک رو ترک کنن ولی اگه فضای تاپیک باعث ناراحتی بعضیاست میتونند نیان اینجا تا خدایی نکرده ناراحت نشن اگه دیدم 90 دردصد اعضا مثل شما فکر میکنن لازم به یادآوری شما نیست که هنوز باشم یا برم و خودم میرم .. ولی EBIHAMED رو فراری دادین خوشجال میشی که منم دیگه نیام؟ ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتقادای ما باعث میشه از چاله به چا بیفته؟(sm77)(sm2)
بعد خودتونم میگین شما اینهمه انتقاد کردید آیا نتیجه ای هم داشت ؟
چرا که شادمهر راه خودش رو رفت و از اون گروه به گروه فعلی رسید
اگه شادمهر راه خودشو میره پس چطوری میتونه انتقادای ما انو از چاله به چاه بندازه (sm70)
شما عمرا از خداتون باشه کارایی از شادمهر بشنوین که دست خط خودش باشه چون کلا انتقاد رو جیز میدونید
.............
چون انتقادامون نتیجه نمیده نباید انتقاد کنیم ؟ اصلا شادمهر میاد موزیک باران که روش تاثیری هم بزاره؟ شایدم میاد و نمیدونیم .. ما انتقادامون بین خودمونه و بیشتر حکم تخلیه احساساتمونه .. شما چطوری فکر کردی انتقاد توی تاپیک موزیک باران باعث تغییر شادمهر میشه که هی سوال میکنی مگه انتقاداتتون جواب داد مگه خبر نداری آدمین اینستای شادمهر مثل شما مخالف انتقاد سازنده است و همه انتقادا رو با بلاک کردن سرکوب میکنه .. پس اونجا میدون دست شماهاست و به قول مسعود 90 درصد بازخوردها بالاست و فقط به تعریف ها بها داده میشه
دوما من که به سلیقه امثال شما احترام گذاشتم و گفتم خوشحالم خوشتون اومده و حتی پخشش رو بهتون تبریک گفتم پس چرا شما به انتقادای من احترام نمیزارید؟ من گفتم از تعریفای بیخودی تو اینستا بپرهیزید که یه وقت شادمهر فکر نکنه که این تیمها خیلی باحالن پس به همکاری بهشون ادامه بده و از تجربه کن برسه به تصویر .. چون استقبال آدمین اینستای شادمهر از شماها خیلی زیاده ماها که کلا به چشم نمیایم که انتقادامون بخواد باعث افتش بشه پس حداقل بزار اینجا دموکراسی باشه .. من انتقاد کنم شما دیگه از آهنگ همیشگی خوشت نمیاد؟
مخلصیم. خیلی خوش اومدی خوشحال شدم یه قدیمی رو دیدم اینجا/(sm10)نقل قول:
همچنان هم پرشور و پرانرژی هستی. باریکلا(sm51)