شنیده ام بهشت آن کسی تواند یافت
که آرزو برساند به آرزومندی
هزار کپک ندارد دل یکی شاهین
هزار بنده ندارد دل خداوندی
تورا سلامت باد ای گل بهار و بهشت
که سوی قبله ی رویت نماز خوانندی
اینو خیلی دوست دارم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شنیده ام بهشت آن کسی تواند یافت
که آرزو برساند به آرزومندی
هزار کپک ندارد دل یکی شاهین
هزار بنده ندارد دل خداوندی
تورا سلامت باد ای گل بهار و بهشت
که سوی قبله ی رویت نماز خوانندی
اینو خیلی دوست دارم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیقات ماست به زودی . . .
.
.
.
این ماست واس ماس
یعنی ساختش از ماس
شیرش هم از گاو ماس
کارخونش هم از بابای ماس
نوش جون شماو ماس
مـــاست ماس مــــــــاس!
صابر هی گفتم بیا یکی از بچه ها رو وردار برین حج گوش ندادی(sm81) الان میلیاردر میشدی منم به عنوان ایجنتت ی درصدی از مبلغ رو میگرفتم(sm74)(sm2)
سلام عسل(sm127)(sm120)
از ایرانـیه میپرسن : راست میگن شما تو
ایران، اول فحش میدین بعد سوال
میپرسین؟
.
.
.
ایرانیه میگه : گو خورده ، کی گفته؟
تو مترو دختــــــره پرسید صادقیه میخام برم.
گفتم: باید خطت رو عوض کنی ، اونم از تو کیفش
سه تا سیم کارت درآورد گفت: ایرانسل بهتره یا همراه اول!!
.
.
.
.
.
میگن 32نفر از مسافرا خودشونو تو مترو در حال حرکت پرت کردن پایین .-.
راننده مترو هم 2 روزه تو هیچ ایسگاهی نگه
نمیداره و همینجوری داره با سرعت متروو میرونه....!!!
دهنت، یه بار نشد به گویش خودمون حرف بزنم تو اشکال نگیری. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز کامل نشنیدم ولی صداش به این سبک میخوره و تو ایران تقریبا میشه گفت نداریم تو این سبک کار.نقل قول:
ولی خب ممکنه خیلیا خوششون نیاد مث تو. (sm120)
در هر صورت شرمنده! (sm70)
(sm2)نقل قول:
باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو کنار نپاشه تو چش و چالتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شخصه معتقدم عرض زندگی باس زیاد باشه نه طولش... آدم همه لذتهایی که دنبالش هست رو ببره حالا 30 سالگی هم افتاد مرد اشکالی نداره... خلاصه که ناکام نمیره قشنگ کام بگیره بعد...نقل قول:
اتفاقا پدر مادرم معمار بود از بس که سیمان و گچ رفت تو حلقش سرطان گرفت... ولی زمان جنگ پدر پدرم شکست اقتصادی میخوره بد رقم سیگاری میشه (sm50)
ایشالا... به درو دافای شاسی بلند سپیدبرفی ـش معروفِ و آبکی هاش!نقل قول:
ایشالله یه وقت بهتری میریم روسیه (sm127)
رفته بودم بابلسر
آرومیت آرزومِ!!! (sm127)نقل قول:
رفته بودم خودمو آروم کنم (sm172)
ناراحت نیستم!!!نقل قول:
ای بابا ، نبینم ناراحتیتو داشم
بیام آشتی بدم داشم؟
نه بذار باشه...
جدی؟ اخبار رو دنبال نمیکنم... نفری 13 تا یا مجموع؟نقل قول:
گوش دادی بهترین آهنگ ـشُ معرفی کن (sm10)نقل قول:
برگردان پارسی پیلیز!!!نقل قول:
درستشم همینه... اینطوری حساب کنی منم کـ*ـسخلم... بعد فکر لذتهای زندگی و مرگ 30 سالگی هم هستم (sm3)نقل قول:
مرسی از انتقاد سازنده ـت (sm10)نقل قول:
من بودم سریع باهاش بهم میزدم... کی حاضرِ با همچین گریزلی ای باشه آخه؟نقل قول:
(sm77)نقل قول:
کدوم دقیقا؟ پوریا یا شیخ؟ (sm70)نقل قول:
چرا که نه... هنوز خیلی روستاها هستن که به کل موبایل ندارن و زیر 15تا بچه واسشون افت داره... واسه عروسیت شاباش بپاشم دادا (sm19)نقل قول:
اگه آتریسا اومد نذارید بره تا من برگردم
فعلا... (sm27)
منـــــو دیــــــدی روتـــو برگـــردونـــــــدیبـــــاز دل عاشقــــــــــمو ســـــوزونـــــدی
با چــــــــه شوقـــــــی اومدم بـه ســوی تــو
ولـــــــی چشمهــای منـــو گریــــــــونــــدی
نه حــرفی نه پیامی نه عشقی نــه سلامی
دیگه خستــــه شده دل شده فکر جدایـــــی
نه اینطــــــور با تـــو بودن تـــوی دنیــــا
نه اینجـــــوری نشستــن تــــــوی رویــــا
نه هــر لحظـــه روی صد دفعـــه مــردن
نه اشکــــــــی که بریزن واسه غــــــم ها
دیگه بسه برام عشـق میخوام تنهـــا بمونم
ازیـــن پس تــوی دنیــا واسه دلــم بخـــونم
(sm50)
عشقت زمینم زد تو اوج پروازم (sm50)
بخدا اگه بعد از دیپلم گرفتنم پای پیاده رهسپاره مکه میشدم الان میلیاردری بودم واسه خودم ، میبینم اونایی که رفتن مکه حتما حداقل یه باره دیگه حتما میرن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حسین جانم ، چی خارجکی شدی ، لنتی از این کارا هم بلد بودی و رو نمیکردی؟
آخر این مهمونی رفتنا باعث شد چیز میز یاد بگیریا لنتی (sm70)(sm127)
اتفاقا مسیرم به بابل هم خورد ، سمت شیر و خورشید یه مبل فروشی دیدم به اسم مامطیر یاد تو افتادم (sm127)
یه بار نشد گیلکی سلیس صوبت کنی (sm70)نقل قول:
من اصن عادمیم که همه سبکی رو گوش میدم اما داد زدن بی مورد اونم بدون معنی واسه اینکه یه تیکه از شعر رو که معنی خاصیم نداره رو به عنوان خوانندگی قبول ندارم ، آخرشم اسمشو بزاریم سبک خاصی هستش ...نقل قول:
دشمنت شرمنده ولی خداییش آهنگ سه و چهارذشو گوش بده (sm178)، من که بقیشو گوش ندادم اگه تو بعدیاش آهنگ خوب شنیدی بگو تا گوش کنم اگه خوب بود تعریف میکنم
نقل قول:
دستت مرسی پوریا جونم (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی که نظرات شخصیمون زیاد از هم فاصله نرَه (sm127)
میدونی آدم به کسایی که نظراتشون خیلی به هم نزدیکه یه جوره دیگه میگه دوست (sm127)
البته دود که بهونست ، سرطان ریشه ی وراثتی داره ، دود بیدارش میکنه و قوت میده بش ، شکر که بهونه نمیدی دست سلامتیت (sm127)
به عمرت شمال نیومدی اما خوب شمالیا رو میشناسیا لِنتی (sm70)
فدا بشم داشم (sm127)
اگه وقت شد شب وایبر بیا ببینم چی باعث شده داشم دلش از دلتنگی به دلسنگی تغییر وضعیت بده (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخبار که اعلام نکرد ، میگن ...اونشو نمیدونم حالا اونش دیگه زیاد مهم نیس ، بانو الکسیس هم انقدر از بــ.اسنش درآمد کسب نکرده (sm2)
نقل قول:
میسپارم به پوریا جونم ، ترجمه کنه ببینم به چی خندیده و گفته دهنت (sm70)
نقل قول:
والا بوخودا
اشتباه نکن رفیق ، از زندگیت تا میتونی لذت ببر ، تو زندگی بعدی قرار نیست این لذتها تکرار بشه از ما گفتن
نقل قول:
خواهش میکنم ناقابل بود (sm10)
نقل قول:
من فک کردم بخاطر دروغگو بودنش میخواستی سریع باهاش بهم بزنی نگو بخاطر چهار خط غذا بیشتر خوردنش میخوای تموم کنی (sm172)
نقل قول:
از شما که پنهون نیست ، از خدا چه پنهون همتون مد نظرم بودین (sm2)
نقل قول:
متاسفم برای زندگی شهری که باید برای امن آغوش یک زن به روستاهاش پناه برد ...(sm172)
نقل قول:
سلام منم برسون (sm172)
دقیقا از ساعت 7 و 45 ته به الان طول کشید تا این نقلا رو قول بگیرم ... (sm172)
آتریسا پیداش نشد؟
(sm25) تو هنوز فاز شیکست داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديدين بعضي وقتا اينقدر كار دارين كه تصميم ميگيرين هيچ كاري نكنين ؟ الان تو اون وضعم(sm27)
(sm127)نقل قول:
اصن انگار دو قلوی منی تو (sm19)
از بابام میترسم وگرنه میدادم!!!
فیلم زیاد میبینم... پـ*ـورن استارای روسم چیزای خوبین (sm59)نقل قول:
به عمرت شمال نیومدی اما خوب شمالیا رو میشناسیا لِنتی (sm70)
خدا نکنه عزیزم... زنده باشی (sm127)نقل قول:
فدا بشم داشم (sm127)
چشم... (sm134)نقل قول:
اگه وقت شد شب وایبر بیا ببینم چی باعث شده داشم دلش از دلتنگی به دلسنگی تغییر وضعیت بده (sm127)
مردم حرف زیاد میزنن... آره موافقم (sm120)نقل قول:
اخبار که اعلام نکرد ، میگن ...اونشو نمیدونم حالا اونش دیگه زیاد مهم نیس ، بانو الکسیس هم انقدر از بــ.اسنش درآمد کسب نکرده (sm2)
بلد نیستم... (sm50)نقل قول:
والا بوخودا
اشتباه نکن رفیق ، از زندگیت تا میتونی لذت ببر ، تو زندگی بعدی قرار نیست این لذتها تکرار بشه از ما گفتن
البته از اونطرفم میشه به قضیه نگاه کرد!نقل قول:
من فک کردم بخاطر دروغگو بودنش میخواستی سریع باهاش بهم بزنی نگو بخاطر چهار خط غذا بیشتر خوردنش میخوای تموم کنی (sm172)
بمیرم چه زجری کشیدی به من فکر کردی (sm74)نقل قول:
از شما که پنهون نیست ، از خدا چه پنهون همتون مد نظرم بودین (sm2)
توی فامیل ما هرکی که توی دوران مجردیش هر غلطی که دلش خواست کرد آخر یه زن دهاتی گرفت... از دست ذهن بیمار خودش که فکر میکرد همه ی دخترای شهری دستمالی شدن (sm25)نقل قول:
متاسفم برای زندگی شهری که باید برای امن آغوش یک زن به روستاهاش پناه برد ...(sm172)
امشب باس پیداش شه (sm172)نقل قول:
سلام منم برسون (sm172)
خدا قوت پهلوون چی کشیدی (sm172)نقل قول:
دقیقا از ساعت 7 و 45 ته به الان طول کشید تا این نقلا رو قول بگیرم ... (sm172)
خیلی زیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروژه ـت چی شد؟
رو هواست ، تا یکشنبه باید پلان 60 تا تیپ ساختمون تحویل بدم ، هنوز هیچ نکرده ام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm127)نقل قول:
بیشتر بترس؛ زیادیش خوب نیس با کمش موافقم
ای چشم دریده (sm70)
(sm127)
مردم بهتر از مسئولین حرف میزنن به مسئولین بود همون دادنشونم نمیگفتن طبق معمول قضیه رو کش نمیدادن مبادا چیزی به خطر بیفته (sm172)
بیا یادت میدم رفیق (sm127)
ژژژوون دیگه فکر فقط فکر به تو اصن (sm70)
من که هر کاری نکردم ؛ اما ... (sm172)
انقدر این میره اون میاد الان نیم ساعته میخوام نقل قولت بگیروم عزیزوم (sm70)
براش دام گذاشتیم ، تا برسه میگیریمش میبندیمش به تخت تا بیای[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
این نقل قول از کجا پیدا شد هی نوتیفیکشن میاد برای ادم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺑُﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﻧﻮﺍﯾﯽ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ
ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺩﺳﺘﻪﺩﺍﺭ ﺧﺮﯾﺪﻡ،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺭﻓﺘﻢ ﺧﻮﻧﻪ ﺩﯾﺪﻡ ﺩﻭﺗﺎﺳﺖ ﭼﺴﺒﯿﺪﻥ ﺑﻬﻢ !!
ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﭼﺸﻤﮕﯿﺮﯼ ﻧﺪﺍﺷﺘﻢ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
دختره ساعت باباشو برده پیش
ساعت ساز
تعمیرکاره گفته
به بابات بگو موتورش خرابه
دختره هم گفته
بابای من موتور نداره 206 داره
میگن ساعت فروشه رفته تو ساعت دیواری هر یک ساعت میگه
کو،کو
کو،کو :| :|
(sm120)نقل قول:
عسل خارجیه؟(sm120)
تو که تو مرامت شکی نیست.. اصل جنسی(sm127)