شما فقط بگین مشکل read only شدن رم چطوری حل میشه...نمیتونم فایل اضافه کنم یا حذف کنم حتما باید فرمت کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
شما فقط بگین مشکل read only شدن رم چطوری حل میشه...نمیتونم فایل اضافه کنم یا حذف کنم حتما باید فرمت کنم.
من تازه میخواستم ازش نقل بگیرم (sm120)
(sm50)
میر انجمن بیا منو بکن مدیر انتظامات خودم به همشون تجاوز جنسی میکنم ...
استاد بهروز پایگان ... (sm50)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکایت اون بچه ی شلوغ کلاس که مبسرش میکردن تا هم بقیرو ساکت کنه هم خودش مهار بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه شهروند مطیع قانون تشریف دارم ... (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا عصار - قدسیان آسمان ... (sm50)
خاقان اردو دار اگر ، از جان نگردد ایل من
صاحب قران عالمم ، بر ایل و بر اردو زنم ... (sm88)
شیطان پرستی نماینده محبت است نسبت به آن هایی که لیاقت آن را دارند به جای تلف کردن عشق برای ناسپاسان ... (sm50)
انجیل شیطان (عشق و نفرت)
قانون کجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قانون خودم ... (sm120) (البته هیچ قانونی ندارم و نخواهم داشت ...)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداروشکر اومدم دیدم دوتا کاربر نادان بَن شدن (sm50)
هایده ، لیلا کسری (هدیه) ، آندرانیک - پریشون ... (sm172)
اینا میان اینجا فقط به چیزایی که میخوان برسن وگرنه به هیچ دردی نمیخورن
(sm50)
ban عزیزم ban (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باتشکر اصلاح شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه ما حرف می زنیم اون پایینی تا ی سوتی دادم اومدی رووو!؟(sm50)
حوصله ندارم وگرنه قبلا اینجا خیلی زر می زدم نبودی اون موقع شما (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سزن آکسو بی نظیره من با آهنگاش زندگی کردم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره موقع منم مثل تو بودم بی حوصله و زیاد تو تاپیکا نمی اومدم اما الانم بی حوصلم ولی خب چاره ای نیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
درد اینجاست
دلمان را به هر که خوش کردیم
روزگارمان را سیاه کرد...!!
(sm25)
- (sm50)
لعنت به من
چه روزایی بود
من احمق نمی فهمیدم (sm50)
نوازشم کن و ببین
عشق میریزه از صدام ...
صدام کن و ببین که باز
غنچه میدن ترانههام ... (sm50)
(sm50)
بدترين نوع دلتنگي
دلتنگي واسه خودته،
واسه اوني ك قبلا بودي!
من واقعا چرا محمد معتمدی گوش نمی دادم؟(sm1)
آدم بی دلیل یک آهنگ رو دو بار گوش نمیکنه
بی دلیل دو بار به چشمای هیچکسی نگاه نمیکنه
بی دلیل به یک نفر دو بار فرصت نمیده
هیچ تکراری بی دلیل تبدیل به تکرار نمیشه
(sm50)
برما نظری کن که دراین شهر غریبیم(sm50)
واسه شروع باید آلبوم صوفی رو گوش کنی ...
بعد بری سراغ بقیه کاراش ...