یه جوری میگی کنسرت بزاره انگار تو کنسرت نمیشه زنده نخوند ... (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه جوری میگی کنسرت بزاره انگار تو کنسرت نمیشه زنده نخوند ... (sm120)
ی جوری میگه کنسرت انگار مثل من همه کنسرتای این ور ابی و اونو ابی رو رفته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز عكساشم بود كه نه تو سايت فيفا نه اي اف سي خبري از ستاره نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستارشون فقط واسه همين ليگ بي درو پيكره ايران اعتبار داره(sm2)
شب جمعه بود گفتم حالیم به خودم بدماگرچه مهم نیست که رنگ و رویی نداره
برم تو نخ مردمو سر گوشی آب بدم
سر و ریشو پس و پیشو صاف و صوفو تیپ کنم اگرم شانس بیاد
یه تیکه هم تور کنم از اونجا که همه میگن
خوشتیپ این شهر منم تموم دخترا سر و دست میشکنن
جون من پاشو برو ماشینم که بنزین و آب داره
(sm155)
لنگی جام ندیده
ستاره نچیده
فقط الان منتظرم ببینم که آخر فصل کدوم یکی از بازیکنای لنگ خواب نوروزی و اولادی و بقیه رو میبینه و داستان درست میکنه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بررسی افتخارات پرسپولیس در سایت رسمی AFC؛
یک قهرمان آسیا
۹ قهرمانی لیگ
۵ قهرمانی جام حذفی
همون سازمان لیگم پارسال برداشته بود..اینقدر اعتراض و اینا کردن گفت گناه دارن..دوباره چسبوندن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف خواب 57 رو دید 57 امتیازم اوردن منتها قهرمان نشدن(sm2)
Hazfi Cup ... (sm2)