ما كاپي نميكنيمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخشش كن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ما كاپي نميكنيمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخشش كن(sm2)
تو هم که تکلیفت مشخص نیست معلوم نیست سمت مایی یا سمت اونا (sm2)الکی فقط میخوای یه چیزی همین جوری بگی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وكيل من بهت دستور ميدم ارواح عمت بكش بيرون از اين چاوشي ارواح عمت من ميبينم تو اين حرفا ميزني سرم گيج ميره من باورم نميشه(sm2)
حرفات منطقی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیمی یه چیزی میگی بعد میمونی توش بعد میخوای ماس مالیش کنی بعد نمیتونی بعد ادامه میدی بعد خرابش میکنی بعد میخوای در بری ازش بعد نمیتونی همینجوری این چرخه ی پوچت رو دنبال میکنی ، آخرش هم با یه اصلا من بد تموم میکنی
چاوشی کیه این وسط ، حال میده شلوغش میکنیم ، از این زاویه بهش نگاه کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جرياني كه امسال قهرمان بشيم اولين ستاره واقعيو به دست مياريم
عمری تو حسرت ستاره بودید (sm2)
این همه تو آسمون دارید دیگه (sm2)
خب اينو شفافسازي كن براي بقيه كه از تو و حرفات مايه نذارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه میدونن ، فکر میکنن که نمیدونن ولی میدونن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]