[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که کسی چیزی رو نتونه بفهمه و درک کنه من دیگه چی بگم ؟ وقتی که کسی بر اساس فکر خودش خیال میکنه ما حسودیم خب منم میگم آره اصلا من حسودم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا دیمی نیست خواهشا نرو رو اعصابم من تو رو میشناسم میخوای اینجا فقط یه چیزی بگی شلوغش کنی البته خودتم خوبه داری میگی .. من دیمی نیست همون جوری که گفتم برام مهم نبود سندی چی گفت به همون مقدار ازینور انتظار دارم که منطقی باشین
بازم میگم حرف من سر کنسرت دادن نیست تا الانم هی کنسرت نرفتم و دوست ندارم برم .. شما وقتی که نفهمین تقصیر من نیست والا
ادمو خوابو ميشه بيدار كرد ولي كسي كه خودشو به خواب زده نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار به درگاه چاوشي سجده كنند به درك(sm2)
ميلاد حالا اين هادي بنده خدارو تك گير نيار
ميخواي شلوغش كني حالا از اينور شلوغش كن(sm2)
فاميل دور اين عكسا لختيش كمه ما درخواست لختي بيشتر داريم(sm2)
10 تایی میشیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره ، دوباره ، دوباره ، دوباره ، دوباره
لختش کن ، لختش کن ، لختش کن ، لختش کن ، لختش کن ...
خیلی جدی گرفته داستان رو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]