هی میخوام عمو شاهین گوش ندم ، هی نمیشه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
هی میخوام عمو شاهین گوش ندم ، هی نمیشه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه غیر ازینه ؟ باب اینا سندی بدبختو رسوا کردن تو ایران هر کی هر چی که دلش میخواد میگه چیه که گفته صداش دستگاهیه صدای خودش نیست ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون عقیده شو گفته حتی اگرم کسی اشتباه کنه باید اونو از اشتباه در بیارن نه هی بیاین انگ بزارین روش .. ازینور چند تا هم خود شیرین پیدا بشه زر بزنن ..
بعدشم حالا با این رفتار محترمانه اینا خب منی که فکر دارم وقتی که ببینم اینجوریه میگم به جای زر زدن بی جا به جای تعصب چاوشی عمل کنه
حاال من دوباره حرف بزنم اینا هی میگن کنسرت و کنسرو دوست نداره بذاره .. منطقی نیست این حرفا
چلسی & منچستریونایتد
Fa Cup
استاد حسام الدین سراج رو که دیگه فکر نکنم کسی تو موسیقی ایران از ایشون ساکت تر باشه رو شستن شهرام آذر که دیگه عضو جایی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیز بدی نیس همه باس مث سینجول بشن تو رو هم به زودی میکنم اینشکلی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یه نمونه ش..
همینو بگو بازم جای شکرش باقیه تو جز مایی برای من کافیه .. (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]