ازین چیرا برام نذار .. من اصن به فوکمم نیست اینا دارن چی میگن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ازین چیرا برام نذار .. من اصن به فوکمم نیست اینا دارن چی میگن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين حرفه تو كه كاملا درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمومه اين حمله ها با هماهنگي شخصه خوده چاوشي بوده
ديدي كه خودشونم ريدن اون يارو گفت من اين كليپو بدونه اطلاع چاوشي ميذارم ولي خودشم متنه همونو گذاشته بود
دیشبم گفتم الان برچسب چاوشی مد شده هرکی رسیده میگه من هواداره چاوشیم و محسن محسن میکنه.1000 تاشونم یه جا جمع کنی 1 گرم منطق توشون پیدا نمیکنی.پس حرف زدن فایده نداره
مساوینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3ساعته میخوام بشینم فیلم ببینم ولی مگه میذاریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یک دفعه دیگه ببینم تو باز داری طرفداری چاوشیو میکنی من میدونم و تو(sm2)
میبریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)آخ این ریوندی خیلی باحاله شن بار دارم میبینم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از بعد از دربی نه منفی نگر بازی درمیارم نه مثبت اندیشی زیاد.وسطو میگیرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این منچسترو میخوام ببینم یه حسی دارم که میگه فیلمه مالی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشت نمیادنقل قول: