نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف كتك خور ترين پسر باران(sm65)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف كتك خور ترين پسر باران(sm65)
با اختلاف چرت ترین جمله ی تاپیک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چندگانه گرفتم مریم قهر کرد رفتش؟ (sm120)
با اختلاف اعتراف میکنم الان معنی این حرفمو نمیفهمی (sm120)نقل قول:
هر نسل بیچاره تر نسل پیشین (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm6)
حالا تازه اولشه واسه شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارشد بخونی
تا پایان نامه بدی قبض روح میشی(sm120)
فوتبال زیباییش به غیر پیش بینی بودنشه .اگه از المان امتیاز گرفت دلیل نمیشه که همسطح ه المان باشه یا از الجزایر بهتر باشه (sm120)منم میتونم بگم هر وقت تونست امریکا رو ببره باهات بحث میکنم (sm120) هر چند با اختلاف بدشانس ترین تیم افریقایی غناست جون الان باید 6 امتیاز داشته باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلو بلژیک که چیزی نشون نداد(sm120)نقل قول:
چه لايك زشتي(sm77)