من خودم آخرین گزینشم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من خودم آخرین گزینشم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند درها را، با اتاق تنها باش
ببند پنجره ها را که باد می آید
تمام خاطره ها از کسی که دیگر نیست
شبیه قصه ی تلخی به یاد می آید
ببند چشمت را روی شب یواش بخواب
ببند چشمت را… روز شاد می آید!!
فاطمه اختصاری
دقیقا توجه من به این نکته جلب شده بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم زودعصبانی میشم ولی نمیتونم با قاطعیت تاییدش کنم(sm120)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستم (sm50)نقل قول:
تو روانی ـی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من انقد که عصبانی میشم یه بیماری پوستی گرفتم که منشاش عصبانیت ، رفتم دکتر میگه تو حتی در این حد هم نباید عصبی بشی که مثلا احساس گشنگی کنی غذات یه نیم ساعت دیر تر حاضر بشه بگی وای غذا چرا آماده نیست ، وگرنه خوب نمیشی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو لامصب یهو بگو خوب نمیشی ، اراجیف چرا میبافی (sm70)
اصن تورو باید ببرن پلیس واسه تشخیص هویت(sm120)نقل قول:
خوب میشی خوب میشی(sm31)برو زن بگیر(sm120)نقل قول:
زیاد پشت هم خورده بودم آخه ، باید یکم فاصله مینداختم (sm70)نقل قول: