فولدر 320 هم عکسشو ببینم هادی
نمایش نسخه قابل چاپ
فولدر 320 هم عکسشو ببینم هادی
تو یه تشکرم نزدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت این همه آلبومو تو سه سوت میخوای تهیه کنی توقعت تو حلقم (sm2)
ولی جدا از شوخی به امیر بگو اگه اوکی داد من برات میفرستم نوکرتم هستم (sm23)(sm222) ک.ون لق صابرم (sm2)
زیاده بابا تو یه عکس جا نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من نزدیک 200 گیگ دارم که به جز رضا یزدانی اونم آلبوم های رسمیش که کیفیتشون آیتونز و آلبوم در خیال شجریان پدر که کیفیتش ویو تشریف داره ، بقیه از دم 128 هستن . خارجی هام هم همه متال تشریف دارن که فقط خودم گوش میدم فکر نکن کسی خوشش بیاد (sm120)
فول ارشیو جمع نمیکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
مثلا کل چاوشی یه جا
کل لهراسبی یه جا
کل خواجه یه جا
این مدلی نیس؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)
همین جوریه دیگه (sm70)نقل قول:
گاییدی از بس تگ کردی (sm2)(sm11)نقل قول:
(sm151) (sm2)
همین روزا میرم و تنهات میذارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]