دیوث رف رو اعصابم اونجا که صداش اوج میگیره میخونه .. (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث رف رو اعصابم اونجا که صداش اوج میگیره میخونه .. (sm81)
(sm50)من حاضرم جون خودمو فدای این جنبش کنم (sm120)دین زرتشت خوبه کلاس دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کیون دارت میزن بدبخت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمتم بزار اوستا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اون لانچ پد هستش باهاش اهنگ مینوازن برا اف ال هستش(sm50)
(sm2)وولفسبورگ بازی فوتبال رو با پلی استیشن اشتباه گرفته
سرگرم به خود زخم زدن در همه عمرم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)امیرالمومنین غمتو نبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بدبخت شدیم امروز 1 مارسه ! مارس و اوریل رسمن نموده خواهیم شد در لیگ
لیست بازیا رو دیدم ریدم بخودم (sm2)
امير تو اديت ويدئو يه چيزايي بلدم اگه ميگي تگ جوات رو محو كنم يا تگ باران بزنم رو بدم بهت!
(sm70)فردا به سلیقه کدومتون اعتماد کنم دو سه اهنگ از البوم خفه خون بگیر فقط گوش کن دان کنم
این باس دوست جاکش چه گلزنی شده (sm70)
مثه من اصن نگیر بزار دانلود رایگان(sm70)نقل قول:
ایرانسل (sm3)
سامانه ای چیزی نداره که من بهشون اس بدم که از من بکشین بیرون من نه بی اوم و می خوام نه هیوندا نه 100 میلیون پول نقد نه ایفون پلاس 6(sm3)خو لاشیا از من بکشین بیرون دیگه تبلیغات رو کلا کنسل کردم که برام هیچی نفرستی (sm3)
حالم بد شده از بس امروز فوتبال دیدم (sm120)آب قند لطفا (sm70)
(sm70)من فک میکردم این حالت برام پش میاد بازی ارسنالو ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تماس با 700(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون بيشتر جاهايي كه تگ خورده سياه هست راحت ميشه تگ رو برداشتنقل قول:
(sm120) دین ما در اصل باید همین زرتشت میبود دیگهنقل قول:
(sm2)فردا هر کی تو تاپیک رضا صادقی انتقاد کرد همتون ازش نقل بگیرین خف بگیر فقط گوش کن
(sm70)تو داری حیف میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه امروز بیکار بودم نشستم نصف تکراره فوتبال 120 رو هم دیدم (sm70)آخر شب هم باز بازی رئاله (sm70)نقل قول:
می خوام زنده باشه این که گویا نیست کامپیوتر نباشه طرف بردار کلا می خوام سرویسش کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اونجایی که نوشته اسکولیز پروداکر رادیو جوون میخوای چیکار کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کرسی شعر میگی دیوث(sm2)نقل قول:
کیه که بخواد دانلود کنه(sm70)نقل قول:
این اسکلو زرتشت بود دیگه اتشکده همون مسجد بوده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت منو کرده بودن از اینور شارژ میخریدم از اینور جاکشا تو سه روز با اس ام اس مسابقات که هر کدوم 200 تومن بود میخوردنش (sm70)نقل قول:
زنگ زدم به یارو ورداشت گفت درستش میکنم (sm70)و واقعا کرد (sm70)
(sm2)شب جمعه میریم اتشکده لخت میشیم دور اتیش میرقصیم ای حال میده ای حال میده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حساب کن به جای اینکه قرآن حفظ کنیم اَوِستا حفظ میکردیم لامصب خیلی کلاس داره (sm2)
باع (sm120)
از ارم رادیو رو اعصاب تره که (sm2)
(sm2)عید بجای اینکه ملت برن مولودی پیش این هفت تیر کشا با ریش و پشمشون دخترا میان رقص اتیش میرننقل قول:
این دیوث یه وقتایی می خواد اعلام وجود کنه ولی کلا می رینه(sm2) زرتشت(sm70)نقل قول:
خاک توسر یزدگردسوم جاکش (sm70)اگه حکومت دست خسرو پرویز بود چنان از کیون دارشون میزد که دیگه فکره حمله به ایرانو نمیکردن (sm70)
(sm120)استاد دینی داشتیم میگفت شعار زرتشت خیلی خوبه ولی راه های رسیدن به اون به صورت کامل در اسلام هست (sm2) کلا در عسلام راه های رسیدن زیاده (sm120)نقل قول:
تو این مملکت شیعه نباشی هیچ کاری بهت نمیدن
اديت ميكنم ديگه يه صحنه از يه جاي ديگه ويدئو جايگزين ميكنم(sm70)نقل قول:
(sm2)بحثو تاریخی نکن که من از تاریخ فقط همین عنقلابشو میدونم که بدجور ریدیمنقل قول: