احتمالش هست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمالش هست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)خیلی هم عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود دمو البوم محسن چاوشی -پاروی قایقنقل قول:
آقای نسبتا محترمی که پیام خصوصی میدی و اون حرفا رو میزنی . فک کردی من میام اینجا و با 4 نفر نفر شوخی میکنم ، میتونی هر چی که خواستی بگی !! جوابت رو اینجا میدم که همه ببینن . من هیچ احتیاجی به فروم و این چیزا ندارم . خوشبختانه هم شغل دارم ، هم تحصیلات و .... هیچ احتیاجی هم به اینجا اومدن ندارم . همین الان میتونم 10 تا مثل این سایت رو بخرم . اینا رو گفتم که همه ببینن
گوش نکن دمو رو
بازم میگن بیکاری زیاد شده کلی کاربر الان رفتن سر کار (sm169)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد بردار لینک رو (sm3)
چی شده ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بعضی ها از حد گذروندن . یارو فک میکنه که میتونه هر چی خواست بگه . هر چی دم دهنشه میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیر خود من هم هست که زیادی با هم عیاق میشم
دمت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اصن تقصیره منه بیخیال (sm120)نقل قول:
کوه یخ
(sm50)
رئالسوسيداد 0 - 2 آلمريا
اینا فقط بلدن رئالو بزنن (sm70)
حسین گی رسیدگی شود (sm128)
[IMG][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][/IMG]
شما خیلی هم اخلاقت خوبه،بی خیال آدمای بی جنبه(sm10)نقل قول:
تو دمو چه اهنگایی هست؟
فقط پارو همون قسمت قبلی با یه کم از قهوهنقل قول:
ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از نقل ها رو اشتباه گرفتی از اکبر(sm174)
خدایا منو ببخش (sm169)
به قول امیر یه اهنگ ملی میهنی (sm50)نقل قول:
مرسی(sm10)
(sm59)خودش اومد درستش کردم(sm174)نقل قول:
عزیزم دمویی در کار نیست بچه ها شوخی میکنن (sm10)نقل قول:
(sm148)نقل قول:
روش علامت زده بودم که بیاد تو نقل تیکش مثه اینکه همین طوری مونده بوده تو نقل بعدیم هم اومد! ویرایش کردم درست شد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آهنگ ملی میهنی کهنی ورزشی(sm10)نقل قول:
بوش میاد
همین که الانم گرفتی ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بابا همش میاد!! برم تیکش و بردارم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جان (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به فکر که : آيا برای من باشد
و يا بيايد و زيبـــــای ديگری بشود ؟
به ذهن داشت که آن را فقط پرنده کند
به آسمـــان بدهد تـــا کبــــوتری بشود
چي شد ؟
دمو رو نذاشت ؟
از ديشبِ داره آپ ميكنه (sm172)
(sm100)