دلمون خوش بود به دانلود،که اونم ازمون گرفته شده (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
دلمون خوش بود به دانلود،که اونم ازمون گرفته شده (sm81)
من اول دورها آوایست رو گوش دادم و مخصوصا قطعه عاشق بعد اون کار مشترک قصیده الانماتفاقا سوفی پلی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا/؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا کی از setup سر درمیاره؟
علت کن اجرا شدن فایل ستاپ چیه؟
منظورم اینکه بعد از دبل کلیک زمان تقریبا زیادی میبره تا اجرا بشه
هم از روی هارد هم از روی دیسک
به چیز خوبی رسیدی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم دیگه تو این دو روز هرچی دانلود کردم تو رم گوشیم خراب شده بعد دانلود...فعلا میخوام تو یه گوشی دیگه بندازم ببینم چی میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه با گوشی دانلود می کنن مگه گل پسر لپ تابو بچسب
طرف س قسمت تاپیک گوگوش بالا اورده می ری تو منتظری فیلمی سریالی چیزی باشه می بینی عکسه(sm120)
آقا ی سوال: بازی های آنلاین چقدر حجم نت مصرف می کنه؟
آقا ساسان واسه منم سواله ولی فک کنم مقدار کمی از حجم رو مصرف کنهنقل قول:
البته بازی های گرافیکی حجم بیشتری رو مصرف میکنن
نقل قول:
(sm30)
من از دی روز شروع کردم میلاد جان گفتم اگه زیاد مصرف داری کم برم سراغش ....ی بازی تیر و کمانه ی بازی فوتبالنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرگز هرگز به لپتاپ فشار میاد...نقل قول:
نقل قول:
والا منم خودم بازی میکنم اکثرا بازی های سبکی هستن و حجم آنچنانی مصرف نمیکنن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی رضا یزدانی در تیک آف مورد قبول بود (بنظرم)
گوشی یعنی کمتر فشار میاد(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیندرلا زده اتاق سقط جنین . . . (sm50)
به عنوان یه کسی که بازیگر حرفه ای نیست بازی خوبی داشت ، البته نقشی که تو فیلم داشت بی تاثیر نبود تو بازیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی رفیق (sm10)نقل قول:
بی نوا رفته دبی زیر شیخ شب کاره . . . (sm50)
خونه یِ مادر بزرگه یِ عرفان . . . نانوسِ آهنگه . . . (sm50)
من چنان گریه می کنم ... (sm50)
هجرتت ، مرده بر شانه بردن است ... (sm50)
میتونم خیلی راحت بگم ، زیباترین ترانه ای که تا به این جای سال شنیدم ترانه ی شب از خانم مونا برزویی تشریف دارد ...
(sm50)
موافقم رُلش تاثیر زیادی داخل بازیش داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل فیلم خوبی بود
پگاه هم خوب بازی میکنه
در چِت ترین حالت ممکن تشریف دارم ... (sm50)
فیلم رو به جلوی به حساب میاد واسه سینمای عقب مونده ی ایران که همش شده نشون دادن فقر و اعتیاد و ج...نده سازی و واسه ی این مزخرفاتی هم ساخته میشه ...نقل قول:
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیکال ...
(sm2)
نقل قول:
(sm74)
(sm154)
توبه نمیکند اثر
مرگ مگر اثر کند (sm50)
شیوه چشمت فریب جنگ داشت
ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم
(sm50)
آه ای گلادیاتورها بتازید بر جرس
آه ای گلادیاتورها برینید بر ارس
آه ای گلادیاتورها بخندید بر صفا
آه ای گلادیاتورها بگریید بر رها
آه ای گلادیاتورها بیفتید روی زن
آه ای گلادیاتورها بپوشید روی زن
آه ای گلادیاتورها ببلعید هفت من
آه ای گلادیاتورها بغرید روی هم
آه ای گلادیاتورها بپیچید جلوی هم
آه ای گلادیاتورها فرعیه، دربرین
آه ای گلادیاتورها شرعیه، دربیارین
آه ای گلادیاتورها سمّیه، پخش کنین
آه ای گلادیاتورها هروئینه، تقص کنین
این آلبوم هست؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنقل قول: