(sm50)اینو بسپر به من یه تنظیم اسپیس راک خفن بزنم پشتک هات بریزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)اینو بسپر به من یه تنظیم اسپیس راک خفن بزنم پشتک هات بریزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو این باید ف...اک راک کار کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون که تخصصمهنقل قول:
تازه فراخوان هم میده که طرفداراش یه خط شعر براش بفرستن که تو آهنگاش استفاده کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوبه عزیزان (sm120)
عکساشون رو ببین ، خود خودشه ، با روح و روان آدم بازی میکنه اصل دیوونه بازیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميلي
بلی
ايتان هاوك رو دوست دارم ولي مينشستم برفك ميديدم سودش بيشتر بود
چقدر اين فيلم تخمي و دمه دستي بود(sm2)
بهتر از منچستر بود واستنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]