بچه ها میخوام واسه دوستم که خبرنگاره یه صفحه رسمی بسازم بلاگفا هم که نمیشه . به نظرتون چی بهتره ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها میخوام واسه دوستم که خبرنگاره یه صفحه رسمی بسازم بلاگفا هم که نمیشه . به نظرتون چی بهتره ؟؟؟
نفر دوم شدم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امید به اون پیجس جواب بده حله برگ برنده ست (sm50)ولی فک کنم دوم میشم (sm25)
وردپرس(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومین آبجی را دیدوم(sm51)
صفحه یا وبلاگ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیسنما و این ایرانیا به کارت نمیاد؟(sm120)
آقا واس اون بچه رو چن نفر گفتن منوپاد اصن دستش نیس(sm70)یخورده جو بدیم اونم حذف میشا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا یه خبر خوب (sm77)
وبلاگنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آریان برگشت؟(sm51) علی پهلوان مرد(sm51)پیام صالحی و فرنژاد را در حین انجام س ک س گرفتن(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) خدایی ؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیتونم ولی شماها برید دایکرت هم زیر عکسه جو بدین شاید فرجی شه (sm77)(sm2)
چند نفرم زیر عکس من تگ کنم دمت شوفاژ (sm120)(sm19)(sm134)