بهش برسی هم خوب نمیشیا... از من گفتن بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بهش برسی هم خوب نمیشیا... از من گفتن بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنى بر شويش خشم گرفت.
مرد آلت افراشته، به قصد جماع به سویش آمد!
زن بگفت : خدا بدور!
هرگاه كدورتى ميان من و تو پديد می آيد ، شفيعى ميآوری كه مرا توان رد كردن او نيست !!
.
.
.
.
** رساله دولگشا - صفحه 69
یه مدت مغز خر نخوری خوب میشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه خرو با مغز بخورم؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شرطی که پریشان احوال نشوی بلامانع است (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما فقط از دور های دور همدیگر را دوست داریم . . .
کسی گفت آمدی پشت دری
از آن شب پشت پنجره بودم
منتظرم که بیای و دیگر نری
نگو منتظر یک معجزه بودم .(sm127).(sm127).
میخوام بدونم که تو باید تو همه تاپیکا برینی؟(sm2)نقل قول:
ما نیز (sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
رسالت ما این است...(sm98) شما هم میتوانی بخوریش (sm2)نقل قول:
در جوانی تا توانی منت دختر مکش
دست خود را حلقه کن بر قامت
کیـــ/رت
بکش
.--:--.
/ | \
'-..-^-..-'
_|'_._'__'|___
(_ _ ________),_\
( __________)_/
( _________)/
(_________)|