بچه ها جایی سراغ ندارید کاست های شرکتی فرهاد شاملو شجریان ناظری داشته باشه کلکسیونی می خوام
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها جایی سراغ ندارید کاست های شرکتی فرهاد شاملو شجریان ناظری داشته باشه کلکسیونی می خوام
نصرت کریمی دست یار ویکتوریا دسیکا بوده . . . (sm54)
صدایِ ضبط شده یِ لحظه یِ مرگِ عبّاس نعل بندیان . . . (sm50)
ام شب مصاجبه یِ سوسن تسلیمی رو آپ می کنم ، حتماً به گوشین . . . (sm50)
. . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لرزیدن صدایِ سوسن . . . (sm228)
ساسی کتاب سوسن تسلیمی که بهم دادی رو 20 روزی پیش خوندم . . . بی نظیر بود . . . (sm50)
عینِ کتاب پرویز صیّاد نا بود کننده . . . (sm81)
نوش جان و مغزت(sm50)
- (sm50)
عجب هوای
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این حال مستی صفا کردم (sm50)
از این روزگاری که من دیده ام(sm170)
شب گردیهای خسته و مایوس (sm50)
شاید که با فردا شاید (sm28)
(sm50)
(sm50)(sm127)(sm50)
آلبوم تو ای پری کجایی یِ سامان احتشامی پلی . . . (sm50)
مو هاش . . . (sm74)
پیانو یِ 500 میلیونی یِ تالار وحدت . . . (sm81)
- (sm50)
تو واژه زیبای " کذاب " رو با ز مینویسی کزاب (sm120) اونوقت غلط املایی بقیه رو میگیری ؟ (sm120)خش بنی اسرائیلی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یادم اولش ازت بپرسم : چطوری کزاب ؟ (sm2)(sm2)
یکی از بزرگترین اشتباهاتی که در دنیای مجازی انجام دادی آن بود که اومدی سمت من (sm2)حالا هم دیر نشده توبَه کن و اعلام برائت ، شاید مقبول واقع شود (sm2)اَصَ بیانیه بده : بگو مرگ بر احسان مرگ بر احسان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میلاد میاد میگه : دستهایت رو از گلویش بردار (sm2)(sm2)
بچه ها شوخی بودا به دل نگیرین یه وقت (sm10)منو که میشناسین (sm120)
گاهی اوقات شیطون میشم بازیگوشی میکنم (sm2)اقتضائات پیری ِ (sm25)(sm2)
از دیشب یه بارون وحشتناکی میاد.
هنوزم بند نیومده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این زمینه حرفتو قبول دارم چون بیشتر از همه بن شدی و اخراج شدی چهار تا یوزر بیشتر پاره کردی از بقیه (sm2)
(sm172)
I Feel ,So Much Younger Now (sm50)
یوزر پاره کرده (sm2)
Le Cercle Rouge 1970
Rififi 1955
BD50 + DVD9 | 1080p AVC, NTSC | 01:58:24 | 40.9 Gb + 7.80 Gb + 3% rec Language: French, English
(sm50)
نشان داغ دل ماست لاله ای که شکفت
به سوگواری زلف تو این بنفشه دمید ... (sm50)
(sm50)
(sm2)نه خوب بود (sm120) تو از اونایی که خوب نعل میزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی تو بقیه زمینه ها قبول نداری ؟ (sm142)(sm120)
تاینی و سینما که فعلا پر... (sm50)
یه سایت درست و حسابی دیگه ای نیست که بدانلودیم..؟ نه ازین سایتای درپیت.. یه درست درمون..؟ (sm172)
کسی هست بتونه یه فایل تورنت رو لینک مستقیم کنه