نقد کاملا غیرحرفه ای و جانبدارانه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقد کاملا غیرحرفه ای و جانبدارانه(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت از دست تو چه رمانتيكم هست (sm2)
من با الی فرندم ولی اسمش و نمیبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . بهروز کچل و بهروز پرمو و میثم یوسفی واسه صدمین بار و ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کلفتشون من بودم که شب اولی بودم (sm2)
یا خدا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی میگن اگر مرد دودی باشه بهتره .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بزرگی میگه مرد اگر چند تا پنچری کوچیک نداشته باشه حتما یه پنچری بزرگ داره(sm120)
منظورت چیه؟(sm2)نقل قول:
تعریف کردنی رو باید تعریف کردنقل قول:
من اصولا با کلمه ی نقد مخالفم . هر جا که اسم نقد میاد ملت فقط دنبال اینن که چند تا ایراد بگیرن بکوبن
البته نوشته ی من نقد هم داره
وقتی در مورد یک البوم مینویسی ، باید اونو با سطح موسیقی کشور مقایسه کنی
مطمئنا اگه همچین البومی تو انگلیس منتشر بشه ، کسی واسش نقد نمینویسه ، ولی تو ایران ارزش این تعریفارو داره
ینی اگر سیگار نکشید زنا رُ دید نزد یه بیرونی با رفقا نرفت و حال و هول نکرد حتما سرش به جاهای بدتری بنده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
تا پنچري بزرگ چي باشه كه به پنچري كوچيك اكتفا شه (sm59)