دلی غمگین تر از دل من هم مگه هست(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
دلی غمگین تر از دل من هم مگه هست(sm74)
حسن؟(sm120)
نظر ؟ (sm120)
منو هنو نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید(sm2)
کمین کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر اومدی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول با اولی شروع کنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب "لوک خوش دست" رُ من خیلی دوست داشتم...
سه و نیم ستاره میدم!(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم شد(sm25)
لوک خوش دست چه دوست داشتنی بود....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی پل نیومن و اون خنده هاش خیلی خوشم اومد...
داستانش هم جالب بود ....
نمره ی بالایی میگیره (sm120)
منم دوس داشتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیده بودم ولی هر سکانسش برام آشنا بود (sm120)
تخم مرغ خوردناش (sm2)