نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
شبیه یکی از شخصیت های کارتونیه ولی میکی موس نیست.(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
شبیه یکی از شخصیت های کارتونیه ولی میکی موس نیست.(sm2)
نمودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو راههنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم حسن فتحی بعد از 4 سال اکران میشه ..
هدیه تهرانی تنها بازیگر این فیلمه ..
اون مهر کنترل خیلی بد بود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه (sm120) من هم جمعه بودم هم دیشب
حامی شی شی میگه من و یاس نمیتونیم فیت بدیم .. :l
ها ولی من همون وسطای راه یکی گفت زود برگشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب است (sm120)
غانقل قول:
(sm155)
اگه از اول میگفتن از یگان از کنار پمپ بنزین میرفتیم خب... من تا در شمال رفتم بعد رفتم در جنوب و برگشتم :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کی نگهبانی؟ (sm59)