بنده تمبون عزیز ، کرست لیدی گاگا
هر دو چسبانند اما این کجا و آن کجا
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
بنده تمبون عزیز ، کرست لیدی گاگا
هر دو چسبانند اما این کجا و آن کجا
(sm2)
راستی مادر هم از اون مادرای خوب بود در کنار ماردی که در فیلم هفته پیش دیدیم (sm120)
پیروزی رو من و تو و اون هیجان رفیقش از تعریف خنده ی لحظه ی مرگش تعیین میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر (sm120) همین که اون یکی پرید رو اون یارو یعنی شکسته شدن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افرین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که سکانس پایانی تاثیر لوک رُ نشون داد (sm120)
لوک هم مثل ما از در و دیوار میخورد ولی خدایی عرضش بیشتر بود(sm120)برا همین هم ذات پنداری کردم باهاش(sm120)نقل قول:
صحیح (sm120)امپراطوری قدرتشون شکست اونجا (عینکم نمادش بود)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها کلا خیلی شبیه ماها بود...فکر کنم هممون همین حسُ داشتیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سکانس آخر رُ بذاری کنار سکانس التماسای دروغینش و ناامید شدن زندانیا از قهرمانشون خیلی چیزا مشخص میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد شما میگین سینما قهرمان نمیخواد(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]