(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
یه برنامه کیبورد نصب کن با اون تایپ کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فک کنم گوشی نداری کلا از اندروید سر در نمیاری .. (sm2)
(sm19)(sm134)نه کامنت نذار فقط چن صد نفر رو تگ کن ۳ هزار تا لایک کم دارم (sm74)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی برو اینجا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایک نکن بنویس این که سلفی نیست قوانین رعایت نشده (sm2)
من ک اطلاعای ندارم اگه شدنی باشه...بدون نام کاربری بعید میدونم....تا جای ک میدونم ب ایملی ک دادین ی ایمیل میده با نام کاربری و .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
setting --- change keyboard setting ....keyboard input methodesنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
off کن بعد برو فارسی رو اضافه کن
set up input methods
لایکی هزار ...
حالا جایزه چی میدن ؟؟؟ به ما چقدر میرسه ؟؟
رضا بیا یاهو آن شو ..
(sm70)
اکبر وارد میشود
تو بی عرضه چه غلطی کردی تا الان (sm2)من یه روزه نفر دوم دارم میشم وقتی که جایزه گرفتم تقدیم میکنم به همه ی بارانیا به جز الی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]