خيلي گشتم نتونستم تو نت برات پيدا كنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده
نمایش نسخه قابل چاپ
خيلي گشتم نتونستم تو نت برات پيدا كنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده
دشمنت شرمنده عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که لطف کردی سرچ کردی یه دنیا سپاس (sm10)
اگه حق ما باشه اون کنسرت رو ببینیم حتما میبینیم
نغمه های شرقی رو خودم اورجینال دارم اپ کرده بودم مونده برامنقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نغمه های مشرقی- رگ خواب
پس تو کجایی . . .
حالا که تنهام . . .
حالا که سردم . . .
دستتو میخوام . . .
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ جدید حسین قربانپور(اهنگساز اهنگ رابطه) هم صداش خیلی شبیه شادمهره هم اهنگش خیلی قشنگه
پوریا حجم پرپروازی که امیر گذاشته دو مگابایت از اون که ما دانلود کردیم بیشتره(sm120)
حالا به نظرت برای عکس تگ هاست؟چون ماله ما عکس نداره
واسه تگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون ترک ها همراه با کاور هست .
خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس(sm10)
از چی بگم تا دل من لحظه ای آروم بگیره . . .
دیو سیاه غصه هام تووی کدوم شب میمیره . . .