[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای دده(sm59)
(sm120)
خوب گوشتیه لامصبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا فردا عکس نزارید سیخ کنیم گناه داره (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نکن باو حجم ندارم دیوث (sm39)
یه درخواست برات فرستادم اگه بدی خیلی خوب میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30 )(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
پس میدی دیگه (sm51)
کی بیام (sm2)
چشم هایش . . . (sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرمین اگه تونستی این قسمت برنامه ی تماشا رو ببین !
با یه نظریه پرداز به اسم " اسلاوی ژیژک " مصاحبه ی اختصاصی می کنن که حرف های خیلی جالبی در مورد آینده ی ایران و جهان می زنه ! (sm10)
مرسی صابر (sm10) باید جالب باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدم لیست دانلودم فردا میبینم حتما ...
شعرای آذر بی نظیره ...(sm50)
باید هیجان رود باشی
تا غربت سنگ را بفهمی
باید لب روزه خون بنوشی
تا سفره تنگ را بفهمی ... (sm50)
شهاب اکبری ... (sm50)
دوستان محترم
یه چند تا موزیک ویدئو از یوتیوب توی لیست دانلودمه اگه بک آپ بگیرم ویندوز نصب کنم برگردم بزنم تو آی دی ام لینکا کار میکنه یا نه ؟!
اسم ویدیو ها و اسم خواننده ها چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یادگار من بودی افسوس که نیستی تو پیشم (sm50)
زود رفتی گلم ...
حیف بودی گلم ... (sm50)
دستای منو از توی تابوت بیرون بذارین
تا که بدونن هیچی از این دنیا نبردم خالین این دستای من
این کیست این ؟ (sm118)
کسی نیست ج منو بده (sm98)
سرعتم ریده گفتم برم ویندوز نصب کنم شاید بهتر شد یه خورده (sm59)
احتمال زیاد کار میکنه
یادش بخیر دوتا آلبوم اول عبدلمالکی (sm50)
آنتونی هاپکینس (sm50)
آلبوم هژیر قشنگه دانلود کنم ؟ (sm50)
بچه ها این فیلم با اختلاف فوق العاده زیاد بهترین فیلم غیر انگلیسی زبانیِ که توی این 05 سال دیدم . . . به شدت توصیه میشه !
Mustang (2015)
کار گردان : دنیز غمره ارغوان Deniz Gamze Erguven
لینک بفرست برامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی که پست دادی منم تگ کن بیام ببینم
چرا،حالا ک ثبت نام کردی خب شرکت کن(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرتغال تو گروه سه مساوی
خورده بودن به انگلیس
ثانیه اخر ایسلند برد پرتغال خورد به کرواسی
این بازیم سه چهارتا موقعیت فقط اون دختر خوشگله دفاع کرواسی نزد تو گل
یه توپم زدن تیرک همون اومد خرتو خری رفت تو گل حریف رفتن بالا
(sm120)
با توجه به نتیجه سنجشم پیشنهاد خوبیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اینی که نوشته قطعا یه میوه ست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
شرکت می کنم ولی عمرا اونی که میخوام قبول نمیشم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سال دیگه صبر می کنم هیچ اشکالی هم نداره ! عوضش بعد رشته ی مورد علاقم قبول میشم
خلاصه تو هم به ما ملحق شو (sm120)(sm59)
تا نتیجه چ شود شاید منم ملحق شدم(sm2)نقل قول:
اونجا برگزار میشه ک آزمون آره؟
کارت ورود ب جلسه کی میاد؟(sm59)
کنکور خــــــر است (sm59)
اگه تویی که من میشناسم سال دیگه م میرینی (sm2)نقل قول:
(sm216)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)