خداوکیلی خودت شاهدی من شروع نکردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خداوکیلی خودت شاهدی من شروع نکردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون به من گفت هسته خرمام دهنت و باسن سی دی
منکه چیزی نگفتم اصن فحش بلد نیستم
میگی نه از میلاد بپرس(sm2)
جزء عجایب خلقته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و موکلم دو شهروند و دو کاربر مطیع قانون تشریف داریم ...نقل قول:
خب بنده و وکیل بد کردیم خواستیم جامعه ی موزیک باران گول نخوره؟نقل قول:
طرف به نیت ویو وارده تاپیک میشه ولی با 192 مواجه میشه
بعدشم اسم تاپیکو زده مجاز
طرف به هوای چاوشی و یراحی وارد میشه بعد با یه مشت گره گوری طرف میشه(sm2)(sm2)(sm2)
میر انجمن جدا آلبومایی که میزاره سطح کاری انجمن رو به زیر خط فقر میبره (sm2)
بنده به عنوان بی حرکت مثله مجسمه ی انجمن،نمیتونم در برابر تاپیک های کذب سکوت کنم.صدای حق خواهی من هیچ وقت خاموش نخواهد شد مگر اینکه بن بشم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
مایی که لفظِ شراب از کتاب میشُستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمانه ، کاتبِ دکّانِ مِى فروشمون کرد ...
انصافا اوج شاهین قشنگه (sm1)
میرم بیرون شاهین ،
به تونل کندوان وارد میشوم ... (sm50)