شب یلدا منتظر بمب شادمهر باشید(sm118)(sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
شب یلدا منتظر بمب شادمهر باشید(sm118)(sm88)
اقا احسااااااااان بیا تکلیف مارو مشخص کن اهنگ کی پخش میشه(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر این کنسرت نیویورک خوبه حتما دانلود کنید ببینید (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگی از شادمهر پخش نمیشه بعد از عید آلبوم میاد
بیخودی نیایید بکید که بزودی و فلان
esme ahange jadid " faghat ba to " hast
ta ghabl az krismas miad
manba : AVANG
bebakhshid kibordam farsi nemishe
اهنگ جدید شادمهر به اسم ``فقط با تو`` تا قبل از کریسمس پخش خواهد شد
ویدیوی این اهنگ هم به فاصله ی دو یا سه روز پخش میشه.ویدیو هنوز در حال ادیت هست.
پس حسادت چی شد..همش سرکار بودیم؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته پیش دیدم دعوا شده به فربد پخ دادم گفتم تا دو هفته دیگه میاد . تاپیک کامینگ سونم زدم و گفتم نزدیکه . دیگه چیکار میکردم ؟!؟!نقل قول:
ویدئو خیلی وقته آمادس
گفتم بودم اسم آهنگ عوض شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]